|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Wątpie w to co mówisz
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Wojtas mylisz się.Jak przechodziłem swoimi postaciami rooka to musiałem sobie radzić zupelnie sam.A jak przechodziłem kumpeli rooka to znalazł się kolo który mi tanio sworda sprzedał, koleś mi skeletony blokował, i takie tam rzeczy.Dostawałem czasami prezenty w postaci np. na 1 lvly studded shielda.Ogólnie kobietą gra się łatwiej ale jakoś nie mógłbym się przyzwyczaić
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zastanawia mnie tylko, czemu zdecydowana większość ludzi zaczyna wyzywać facetów grających kobietami od pedałów i innych takich przekrętów. I czemu to kobiety na low lvl'ach częściej bywają celem PK [1]... Nie ma równouprawnienia w Tibii. ;)
[1] Doświadczenie własne.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Kiedys sobie pomyslalem: Zaloze se charka kobiete, bedzie fajnie, przeciez kobiet sie nie bije, moze beda mi cos dawac. I zaczelo sie fajnie, dostalem na rooku legion helmeta, potem tez bylo spoko, raczej mi nie kradli potworkow, i po dwoch deadach od pk odechcialo mi sie grac kobieta.
W grze kobieta najgorsze jest przyzwyczajenie sie do rodzaju zenskiego, czesto sie zapominalem i mowilem np. zabilem cos tam cos tam, znalazlem cos tam cos tam
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja gram facetem, ale kobitek jest mniej i trudno znalesc sobie malzonke w Tibi. Jak bym teraz zaczynal grac w Tibie od nowa wybralbym kobiete. Kobit jest malo w grze i czasami ludzie bija sie o to zeby zonke miec
![]()
![]() |
#7 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja jestem chlopakiem i w grze tez gram chlopakiem, nie mogl bym sie przyzwyczaic do grania kobieta
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Jestem facetem, a gram facetem i kobietkom. Niki postaci macie w opisie tagże lv i profesje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Jestem facetem, a gram facetem i kobietkom. Niki postaci macie w opisie tagże lv i profesje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja gram kobietą i jestem kobietą, ale żałuje. Raz tylko koleś mi oddał p-armora, którego straciłam jak padłam, najpierw zapytał czy w rl jestem kobietą, jak powiedziałam, że tak, to mi oddał p-arm'a.
Ale jest inny problem, a mianowicie H.L. nie chce ze mną gadać, ludzie mówią, że dlatego że jestem kobietą. Jeżeli tak jest to mam problem, bo nie mam gdzie np. scale armora sprzedać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() A ja w rl jestem kobietka w tibi gram kobietka . Uprzejmosci w sumie nie widze od obcych na tibi .
Zabilo mnie tyle Pk ze w character deaths mam chyba tylko raz ze potwor mnie zabil ( Gs ) a reszta czyli jakies 9 to PK!!!!!!!!! ![]() Ale jakos zyje ![]() ![]() ![]() Pa Pozdrowienia ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
A ja jestem facetem ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Tez jestem kobietką, w Tibi też gram babką. Popieram słowa koleżanki, nie widać bardzo uprzejmości od innych graczy, ale zdarzyło mi się raz dostać na rooku studded legsy, całkowicie za darmo ^^
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() dla kobiet jestem hmmm..... grzeczniejszy? a czasem(czesto) jak mnie ladnie poprosi spuszczam cene i wogole, tylko jednej nie lubie i to bardzo - juz ja zwalczam od 4 miesiecy. PK oczywiscie
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() ja gram kobitą bo lepsze stroje ma od faceta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest