|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Elllo
![]() ![]() ![]() Mam pewne pytanie dotyczące warlord sworda... Czy po zlikwidowaniu questa na niego, istnieje jakas możliwosć zdobycia go? (nie chodzi mi tutaj o texty w stylu ,,możesz dostać od bogów za zasługi") Byłbym wdzięcznyza odpowiedź TAK/NIE i ewentualne wskazówki ![]() There will be no monsters There will be no enemies There will be no war. No fear. But there will always be work for knights. For sword...axe...and honour. <<<<sam układałem ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Nie... Nie mozna go zdobyc...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() UP: Skąd wiesz? Przeczesałeś całą Tibię?
Nie wiadomo czy można zdobyć WS ale jak by się dało na pewno by było o tym tak głośno że byś się dowiedział.
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() nie wiadomo ja bym polemizował i myśle że rzeczy takie jak Great shield warlord sword winged helmet horned helmet są do zdobycia bo oto 2 porzykłady czemu tak myślę
1.nie są znane wszystkie questy/misje 2. popatrzcie w każdej części:broń,zbroja jest jedna broń którą można odstać od bogów swordy-Mls cluby-Th axe-g-axe buty-golden boots zbroja-nie ma hełm-golden helmet legsy-Dsl więc zauważcie a np helmet of the ancients ma 11 obrony więc czemu CIP miał by dać w nagrode komuś hełm z 11 defem jak takowy posiada albo jak by ktoś znalazł buga w grze i by chciał sworda to jakiego by mu dali MLSa czy Wsa?? więc ja myślę że duużo jest nie odkrytych questów więc występowanie niektórych rzeczy jest całkiem możliwe |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Dużo jest rzeczy niezbadanych... np. pewnie nikt nie poszedł na annihilator z kilofem;]
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Ja osobiście zgadzam się ze zdaniem wielu tibijczyków - wpaniałe jest to że w grze są tajemnice... zabronienie qs oraz brak pełnych kompediów na temat obrażeń, ilości hitów do skilla czy właśnie wielu takich przedmiotów nadaje tibia niepowtarzalna atmosfere, dlatego wątpie żeby kiedykolwiek ktokolwiek nawet posiadający WSa powiedział ci: Tak jest, znajdziesz go tu i tu, zabijając tego i tego.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Może po uptade będzie w Ank. I tylko Pacc będzie mugł go znaleźć. By się to im opłaciło pomyślcie ile osub z Facc dla Warlord sworda by kupiło Pacc.
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() Cytuj:
wątpie żeby było głośno, a czemu? gdyby to był p vs p server to ten koleś co by znalazł miałby kuuuuupe deadów dlatego też mało kto mówi o takich rzeczach. aha nie słyszałem o warolord swordzie ale o warlord swordzie tak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Kazordoon the town of dwarfs
Gildia: Masters Of Night Strom
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zauwazyliscie ze jak sie idzie do skarbca w kazz to tam sa miejsca do stania mysle ze moze tam tyle osób musi stanac albo w odpowiednij sekwenci zeeby skarbiec sie otworzyl w kazdym badz razie fajnie jest pomazyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() niedawno w wywiadzie że stevem, na pytanie dotyczących rare czy kiedyś będzie można dostać mls, dragon scale legi, golden helmet i pare innych a steve powiedział coś takiego "wszystkie te wymienione rare sa już dostępne, albo już niedługo będą dostępne.
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Rhodd
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Nie jestem pewien ale chyba był film jak cachero wchodzi do final rooma w quescie o wl sworda/ ma do wyboru ten miecz oraz crystal mace
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: za 7-mioma górami ;)
Stan: Niegrający
Imię: Iyu'unigato
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() a ja widzialem jak pewna kobieta na calescie (server non p vs p) zabiła kogoś
aha i w anihilator box jest mega hiper super duper kuper mace\axe\sword ktory pobiera obrazenia ze wszystkich skilli widziałem na filmie! ![]() to z tą kobietą to była prawda-amazonka xD Ostatnio edytowany przez Dionix - 12-06-2005 o 22:34. Powód: fakty |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Na Azuzre grał taki gośc Sossar. Miał domek w Edron, gdzie można było go zobaczyć. Gość dostał hacha, a w-sword pzrepadł. Jeśli chce nawiązać z nim kontakt to gra na Galanie. Nie pamietam xywy ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|