|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tytuł mylący ale nie chodzi mi o poskarzenie sie na PK na enforced. Wiem po co te swiaty i wlasnie po to zaczalem tam grac. Ale dostaje piany na gebie, kiedy wychodze z temple i mnie od razu kilaja albo wracam z trolli (jestem w thais) i typ sie na mnie zaczaja z hmmem choc juz mnie zabijal, jest na wyzszym poziomie i wie ze juz wszystko ze mnie wypadlo......
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rzygor - 13-04-2005 o 21:55. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() Oto najlebszy sposób na PK na infernie - przestać tam grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Servery E-PvP są stworzone dla zaawansosanych graczy, z PvP opanowanym na poziomie minimum b.dobrym, jak nie na expert.
jak jesteś nowy to graj tylko na zwykłych PvP albo Non-PvP a E-PvP odstaw na potem.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Cytuj:
@ topic No generalnie nie ma jakichś super, dobrych metod na zrobienie przyzwoitego lv na Infernie i wogóle wszystkich serwerach E- PvP. Najlepszym sposobem jest protekcja podczas expa jakiegoś kolegi z lepszym lv. Pogadaj z jakimś polakiem może Ci pomoże (wątpie bo tacy ludzie to unikaty). Ale wiesz co? Skoro dopiero zaczynasz grać w tibie to tak jak mówił Wieszok- graj na zwykłych serwach albo z non PvP (ostrzegam, trza mieć DUŻE nerwy). Życze powodzenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Z daleka od moderatorów
![]() ![]() |
![]() Sorkiem to ty idz do ab!! bo kolo thais to ty nie do expisz do 9lv na e-pvp aha i uzywaj kanalow!! Tam cie nikt raczej nie zbije!! pomoglem troche??
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() mnie niestety shakowali tak to bym cie protektowal bo mialem 20lvl palkiem i dobre skills ale hakneli i spadli na 9lvl i przestalem tam grac
ps na infernie lepiej zrub palka na dobrym lvl i skills potem maga na tym samym acc zeby sie bali zabijac
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() nie wiem sorcem grać na infernie to tak jak by w carlin tanąć pod depo z 1hp i ogłośić że sie idze za potzrebą (AFK), jedym słowem samobujstwo. Jest na to sposób trzeba mieć fuksa, umiejętnie sie kryć przed innymi, naleść se jakąś dziure gdzie nikt nie łazi i tam expować do jaiegoś przyjemniejszego lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
Enfored PvP są stworzonedla graczy, którzy chcą ciągłego ryzyka, nie chcą sie czuć bezpieczni. I trzeba znać tibię (mapE) bardzo dobrze, boczęsto uciakasz przed PKerem. Jeśli jesteś nowy polecam servyz normalną walką pvp
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() *******icie Hipolicie ;p
Ja nie uciekam, jak mnie widza to robia logout ;d Po to jest enforced zeby pekowac to cie pekuja (; Jak jestes Newbi to Secura wita ![]() Zeby tu grac trzeba nosic uhy ;] Sorcem/druidem da sie grac byl niedawno wywiad z Sarvenem, a najwyzszy lvl na infie to wlasnie sroc ;p Po prostu pomysl gdzie bedac pk szukalbys nópów <; Trole Thais fri itanz blz :d ? @Ojczul Kogo ty chcesz bronic 20 lvl ? l |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pusta Mozgownica
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 70/56
Poziom mag.: 11
|
![]() Ja wprawdzie nigdy nie grałem na E-PvP, ale mam pomysł, jak sobie poradzić z PK-erami: po prostu zostać na rooku do jakiegoś lepszego lvlu (najlepiej 15, to będziesz mógł po wejściu na maina i nabiciu 3 mlvlu od razu robić HMMy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Sposób na Pkrów prosty. Noś Uh i jakieś inne runki defensywne, albo nie graj na E-PvP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pusta Mozgownica
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 70/56
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Najlepszą obroną jest ATAK
![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
Często pk-erzy sa niezorganizowani tam i jak zacniesz ich lac to moga uciekac. Najbardziej spokojne miasto na infernie to AB tam od razu leja pkera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja tam robilem tak:
wbijalem 8 lev i jeszcze na rooku bilo sie exp zeby bylo 400exp do lev wybieralem palka i moze to dziwnie zabrzmi, bralem speary, tarcze, chodzilem na spiderki w thais i... raty w brew pozorom dist leci szybko na max defie a ratow jest duzo wiec i shielding tez wskoczy ![]() wbijami tak 9 lev i idziemy na snake'i obok thais (na troll cave zawsze duzo pk'erow) wbijamy 10-11 lev i juz ze skillami 40+ mozna chodzic na cycki na poludnie od thais. Jeszcze wcale tam pkera nie spotkalem ![]() juz z 13 lvlem kupujemy uhy i powiedzmy 18 knight nie zabije nas tak latwo ![]() @edit: wlasnie, jak juz na cycki ze skillami powiedzmy 45/40 to brac duzo strzal bo cycek ma duzo hp, albo poprostu czekac az zrespia sie mino guardy ![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 17-04-2005 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Grałem na Infernie, miałem druta na 20, i spadłem do 13
![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazo bezpieczne ;d ?
Saints~ itp ;p Inferna to enforced - nie jest bezpieczna Jak nie umiecie to tu nie grajcie ![]() Pozniej co 2gi ma komentarz "retired" |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Carlin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Kurde, pytalem o mozliwe sposoby przezycia, a nie kolejne glosy przeciw graniu na e-pvp, ale mimo wszystko dziex. Sproboje zostac na rooku do 15 lvlu albo robic palka!!!
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG
Ja jakos gram i zyje ;p Boicie sie tych serwerow to traktujcie to jako wyzwanie, szkole zycia (w tibi), czy cos ;p Pozatym enforced ma wiele +, np. exhausted time 1 sec ![]() Jedynym minusem tego jest to ze ludzie z bota wala jak z karabinow, ale i to da sie zalatwic ;p Za to duzo przyjemniej strzela sie w demony itp. latwiej nie, szybciej tak :>, no i bezieczniej dla tego co blokuje ;p, zdazy z uhem, a potffoor szybciej padnie (; Tylko zeby zabic takiego demonka czy cos lepszego to trza grac, a nie zmieniac co chwila serw, rezygnowac z gry, tworzyc nowa postac itp. ;p No chyba ze dla was szczytem marzen jest desert quest0r. |
![]() |
![]() |