![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 05 2005
Imię: Handloicz'ek
Profesja: Druid
Świat: Berylia
Poziom: 12
Poziom mag.: 8
|
![]() Oto mój pierwszy filmik jaki robiłem:
http://rapidshare.de/files/2498161/A...kirie.rec.html o Amazonkach i Valkiriach. Co prawda ded ![]() ![]() coment plx Ostatnio edytowany przez Handlowiec - 20-06-2005 o 11:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() bez obrazy ale przy takich gownianych skilach sie nie powinno expic tylko skillowac co najmniej do 60/60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 05 2005
Imię: Handloicz'ek
Profesja: Druid
Świat: Berylia
Poziom: 12
Poziom mag.: 8
|
![]() Dzienki za rade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() no nie wytrzymam juz , po co takie gó**o wrzucac na forum i do tego jeszcze padasz na koncu jak idi**a
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Erin91 - 25-08-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
![]() |
![]() omg...na takich skilach isc gdziekolwiek expic...dobra rada, jezeli juz chcesz koniecznie expic to idz na swampy do venore tam przynajmniej nie padniesz ale najpierw zrob skille
![]() Ostatnio edytowany przez Näkiel - 20-06-2005 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
dla niego to nie jest g(ó)wno tylko na jego sile filmik! moze i pada ale kazdy na forum wrzuca filmiki jakie chce, chyba ze są niezgodne z regulaminem, a w regulaminie nie ma npisanego ze nie wolno umieszczac filmów ze slabych huntów! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
a wolisz obejrzec rat hunt czy demon hunt ?
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() jakie gówno tyle powiem na 12 lv skile 32 lol
i masz najsilnijeszą 1 ręczną bron obuchową lol muj kumpel jak mieliśmy jakieś schizy i zaczelismy grac na nebuli na 9 lv mial sklile 35/35 a wcale durzo nie trenowal z 2 godz dziennie przez 3 dni a ty lol idz sie showaj wes idz potrenuj skile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Tak sobie przegladalem liste vipow i bylo
Maxi of wasal Maxi Baranek Maxi Maskora Maxi Voldemort Maxi druidek Maxi sisi ...noi ty To jakas rodzinka czy co? ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() QRAS wiesz zaluzmy ze ja wole rat hunta i co problem kazdy ma prawo wruici swoj filmik mimo isz mi sie zabardzo niepodobal to ma prawo i nietrzeba odrazu bluzgac niechesz niekomentuj i po sprawie
Któregoś dnia,Kiedy staniemy się mądrzejsi, Kiedy cały Swiat się zestarzeje Kiedy będziemy kochać I będę się modlił do kogoś abyśmy mogli jeszcze żyć żeby żyć i jednego dnia któregoś dnia Któregoś dnia,życie będzie sprawiedliwsze Potrzeby będą żadsze,a chciwość nie będzie popłacała Bóg będzie podąrzał do tego rozświetlonego przełomu Jeśli nie będziemy chcieli wejśc na księżyc,pozwoli temu przyjść jednemu dniowi,pewnemu dniowi Wkrótce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Po co ci to?:P
Profesja: Knight
Świat: N.....A
Poziom: 623
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()