|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Więc tak. Posiadam pacca. Próbowalam wpisać moj acc number i pasword. I wyswietlilo mi sie ze jest zly. Wiec probuje go zmienic. Wpisuje meila, wszystko i pisze że jest zly. Jest napewno dobry. Wszystkim charom hacker zrobil delete, i niewiem teraz jaki ma nick . teraz nie wiem jak odzyskac mojego acca I skad wsiasc recorvery key. Prosze o szybką pomoc! !!!!
![]() _____ hackers suck! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: Von Damlox
Profesja: Knight
Świat: Trimera
![]() |
![]() Jeżeli konto zostało spersanalizowane to cheba można zmienić e-mail w 1 dzień w przeciwnym wypadku czeka sie 30 dni.
Odnośnie Twojego pytania naciśnij guzik "Account Lost", potem nick postaci, następnie zaznaczamy "I have forgotten my password", kiedy już to zrobliśmy wpisz e-maila i numer konta. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze na Twój e-mail przyjdzie wiadomość z nowym hasłem. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie robilam Personalizacji, Hacker zrobil Delete na wszystkie characters, zalozyz swuj i teraz sobie gra a ja nie znam jego nicku i nie moge odysskac chyba _________________________________ Jakby Mogli to by Zalozyli Mi Acca ![]() |
|
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Więc skoro nie spersonalizowałeś to pewnie hacker już to zrobił, co za tym idzie, już nie odzyskasz konta.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
@edit: Ahh Raul jak zwykle szybszy ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 22-06-2005 o 12:26. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() BO jak sie sciaga pierwszy lepszy bot z keylokerem albo
sie kompa nie ma zabezpieczonego i sie w chodzi w linki po ktorych sie syf instaluje ;/ Ludzie poinstalujcie firewally, ad-aware, microsoft anti-spybot i nortona antivirus 2005 Ja kontroluje co ma sie do neta dostac i mnie nie hacka nigdy, bo zaden SUPER haker nie bedzie sie zajmowac tibia jak moze wkradac sie do baz roznych agencji A mialem 2x hacka ale to z wlasnej glupoty MOJEJ GLUPOTY bylem wtedy newbie Ostatnio edytowany przez papski - 22-06-2005 o 13:23. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: B-wo City
![]() |
![]() Chyba masz jużpo koncie ;/ . Jeśli nawet name'a niepamiętasz to raczej nieodzyskasz konta. Przykro mi to mówić ale taka prawda.
|
![]() |