|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() po 1. MOLTS jest teraz od 30+lvlu
po 2. Nie znajoc MOLTS mozesz trafic na duzo nieprzujemnych potworkow |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() @koreten/dovixo z antiki
![]() Po jakiego czorta zakladasz 2 identyczne tematy? Po jakiego czorta piszesz z CAPSLOCKIEM? I po Jakiego czorta zakladasz kolejny temat o motls. Wcisnij przycisk szukaj i jako slowo kluczowe wpisz motls a znajdzie sie conajmniej 5 topicow poswieconych motls. Edit: Oto jego drugi topic - identyczny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() sorry ale myslalem ze mi sie pierwszy temat zwalil bardzo sorry ale mi sie serio tak zdawalo
-------------------------------------------------------- edit By Magus Rozumiemy, zdaza sie. Ten drugi topic usunąłem. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() PO1.To sie nazywa Molts tylko MOTLS-Maze of the lost souls.Mozesz tam spotkac od Buga do Nekromanty.
PO2.Teraz to jest od 30lvl PO.Jest to niuedlakeo od Carlin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() MOTLS znajduje sie między Carlin a AB lekko na Północ od drogi łączącej je.
Możesz tam znaleść prwaie wszystko. I to własnie nawet nie od Buga ale raty też są i przez Nekromante, Giant Spidery, Dragon Lordy a na Warlock'ach kończąc(i to nawet sporo tych Warlocków). Jeżeli chodzi o zwiedzanie MOTLS to tego samemu nie polecam. Lepiej idź z kimś kto ma obcykany ten teren, bo staniesz w miejscu bedziesz miał 2 dziury wejdziesz do złej i dzieńdoby panie DL ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() Ale znowu nie przesadzajcie, że tam tak strasznie... Choaciaż mapa jest niezbędna - w końcu to jest "labirynt Zaginionych Dusz" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Nie jest tam zbyt miło... jak nie znasz terenu, to nawet rysowanie na kartce którędy przyszedłeś ci nie pomoże. Co ci po tym, że wiesz z kąd przyszedłeś, jak nie możesz tą samą drogą wrócić ?
Wchodzisz do dziury, nie ma ropeplace/ ropujesz się, nie ma dziury którą mógłbyś wrócić... a takich jest tam sporo... Dziura którą wpieprzasz się w środek spawnu DLa, o ile dobrze wiem też jest bez ropeplace powrotnego, mogę się mylić bo jeszcze nie byłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() taa molts jest kolo ab to som podziemia -1 lvl i -2lvl jes spokuj ale jesli zejdziesz nizej to masz tam gs, dl, a na ssamym dole warloki
![]() <EDIT by Dr. Omader> I to jest kolejny taki twój post w którym powtarzasz po innych i nic nie wnosisz do tematu. Gratuluje 2 upomnienia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Moglby ktos doswiadczony powiedziec co jest na 1 i 2 poziomie? Wazne to dla mnie gdyz mam sorca na niskim levelu a slyszalem ze na pierwszych dwoch poziomach n ie ma nic takiego mocnego, ale nie wiem czy podołam, wiec jakby ktos byl uprzejmy w miare szybko odpowiedziec
![]() |
![]() |
![]() |