|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Dzisiaj na Aldorze moj kumpel Damian Cichy zucal free itensy w depo ![]() Zobaczcie ile noobow jest na Aldorze i jak prosili wrecz blagali go o p arma ![]() http://rapidshare.de/files/2683847/free_items.rec.html Looknijcie na tego trapa w depo, nikt nie wyszedl ![]() Enjoy & Comment pls |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @edit
Szwankuje mi mózg dzisiaj. Film "free itams" jak każdy. Dużo noobków, to jest plus ![]() Ostatnio edytowany przez Hieyan - 29-06-2005 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() pierw obejrzalem
potem sie rozesmialem nastepnie z krzesla spadlem i sie po ziemi tarzalem (ALE MI SIE ZRYMOWALO ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Lucyonio Sharigod
Profesja: Druid
Gildia: Iluzjonisci
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() fri itams Rulez
Fajny film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Secura
![]() |
![]() Cytuj:
Film Fajny ale sie pisze "Free Items" ale to nic wazne ze kazdy wie o co chodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
![]() |
![]() To juz jest przegiecie. Robi z siebie nie wiem kogo. Rozumiem free items sa ok, jednak nie teksty w stylu: say give me dark armor god. Eh....
Itemy kiepskie, ludzie zachwycaja sie, jakby to bylo nie wiem co - conajmniej eplate.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() O Boze jak mozna byc tak zalosnym i znizac sie do takieigo poziomu ?? ( mowie tu o noobach ) To nawet nie bylo smieszne tylko Zalosne !! Przeciez to tylko gra ^.- Z drugiej strony Autorowi filmu zal bylo glupiego Noble arma. GZ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2004
|
![]() ehh tez tak myślę ze to jest porażka ze strony noobów "błagam daj mi!", "prosze cie daj mi!" ohh so sweet^^ ale i tak malo tych noobkow bylo jak ja robilem free itanz w venore na Amerze to chyba poł miasta sie zbiegło nikt nei mogł sie ruszyć hehe ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Ja mialem wieksza beke z fri itanz hcyba tylko raz, kiedy to koles z aldorki rzucil 8 lvl na depo dsma, jak konczyl grac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Witam ponownie!
Tak Yaboo jest autorem tego dziela i on prosi o wiecej postow a on wam daje wiecej filmow typu FrI ItanZ PleaX btw. Co do tegoz ziomka co powiedzial Cytuj:
a FrI IteaNz PlEaXx to sa p arm w dol ![]() ![]() ![]() ![]() YABOO CHCEMY WIECEJ TAKI FILMOW HAIL DAMJEN !! XDD |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Tfoa
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 13
Skille: 16/18
Poziom mag.: 33
|
![]() Cytuj:
OMG do czego ci ludzie są zdolni ![]() Więcej takich filmów!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Ogulnie Podobaja Mi Sie Filmiki Fri Itamanaz Plax Or Hunteade
Ale To Bylo Beznadziejne Koles Nie Wyzucal Zdnych Ciekawych Zeczy Jak Ja Wyzucalem Zeczy Na Celescie To Wyzucilem F Axe ,k Axe I Kilka P Armor Draven Axe Gryfin Shield Itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |