|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytanie w temacie.Oni nie wiedzą czy jest Rook czy po prostu są jacyś.....A wiecie ze to tylko strata hp/mp.JA mam kumpla który został na Rooku do 15 lvla i został sorcem.Jak wszedł na maina miał dopiero 70 manyi dopiero po 5 levelach możę robić SD (tak samo drut po 2 levelach UH-y).Teraz knight.Załóżmy że wchodzi te na 15 levelu.Gdyby wszedł na 8 miałby wtedy 290 hp i 70 mp.A tak to ma 185 hp i 35 mp.Palek tak samo , na 15 levelu.Bedzie miał (jak wszedł na 8) na 15 255 hp i 140 mp.A jak wejdzie na 15 to 185 hp i 35 mp.Czemu oni tak robią??Nic nie zyskajaą.Mówią żę boją sie PK na 8 levelach,ale oni bedą mieli lepiej bo ich ofiary mają mniej żyć.
P.S.Szukałem i nie znalazłem podobne go tematu.Nie wie też czy ten dział dobry.
Nauczie się odmianów końcówków,bo będziecie mieli dwójów jak mrówków. Best solo:,Cyclops,Beholder,Mino Guard,Demon Skeleton Best team: Dwarf Guard,Dragon, Ostatnio edytowany przez AdamS_ - 04-07-2005 o 08:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: SzCzEcIn
Stan: Niegrający
Imię: palka zapalka
![]() |
![]() nie filozofuj....niektorzy specjalnie zostaja na rooku, a twoj kolega poprostu znoobił
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak a ja widziałem chyba z 5 noobow na 12=(na rooku) u wyroczni
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() bo im sie tak podoba?? ja tez mam na ten przykład postać na 12lvl i wcala nie chce nią wychodzić na mineland, co nie znaczy ze nie posiadam lepszej postaci na dużo wyższym lvl, ta postać jest tylko dla zabawy
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Może chcą być lepsi od innych, a na mainie im to nie wychodzi. Mi sie nie wydaje to zbyt normalne, ale ludzie tak robią XD (np. mój sąsiad)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() ludzie sie bawia na roku prucz jednego ( sunrise) ja tak sobie zrobiłem lae nie wytrzymałem miałem na niem 2 k i musiałem wyjść z roka aby przełżyć kase na palka bo jestem bidny palkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Zle liczysz. Kazda postac ma na 8 lvlu na rooku 185hp i 35 many
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Wiekszosc "starych wyjadaczy" granie na kontynencie nudzi. Dlatego robia sobie postacie, ktore zostaja na rooku. Osiagniecie taka postacia wysokiego levala to nie lada wyczyn, poza tym mozna uprzykrzac zycie innym, co jest niezwykle przyjemne dla znudzonego gracza
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 04-07-2005 o 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() tacy ludzie co zostajo na rooku do 15lvl albo i wiekszego, po prostu albo im sie
nie chce grac na kontynencie gdzie expowiska so czasem przepelnione, albo so noobami i sie bojo pk ![]() ![]() Zwykle tacy ludzie majo juz na mainie duzo wyzsze lvl inno postacio, i denerwujo slabszych ktuzy ichobrazajo aby potem ich zabijac na mainie. czasem tez ktos z niecierpliwoscio oczekuje przyjscia kolegi, ktury se kupuje internet, do tibi, i tworzy postac na rooku 12lvl zeby potem koledze blokowac naprzyklad minosy i zeby ten szybko wyszedl na maina. Na rooku tez szybko sie zarabia sprzedajoc itemy kture na mainie poszly by za grosze, wiec robio postac z wysokim lvl na rooku i ten naprzyklad zdobywa ekwipunek ruzny z minosuw i potem to sprzedaje, zeby gdzies juz majoc 2k wyjsc na maina i dac kase swojej 1 postaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: zostaja na rooku do 12 lvl (czy wiecej) bo albo sa glupi, albo sa newbie, albo znudzonymi graczami chcacymi sie pobawic.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() bo lubią 10 znaków ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale przeceiż Rook to jest trening przed mainem!!NA rooku nic ciekawego sie nie dzieje,ja nie wiem jak oni to wytrzymują.Niektórzy się po prostu boją maina.
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() A nie przyszło wam na myśl że Rook to niezła zabawa? Co prawda wymaga to troche innych umiejętności niż main PvP, ale kiedy się je już opanuje przydadza się i na głównym charze [lootbagi-na rooku mistrzostwo..., lootowanie - i już grupka "Br?" ci nic nie ukradnie ^^]. Poza tym większość 12+ lvli na Rooku mają też main chary którymi grają większość czasu[nie dotyczy to oczywiście rookmaniaków - taki Dziewiczy Instynkt albo Sunrise].
|
![]() |
![]() |