|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: W Mexixco town Amigo
Imię: XD->X-)->XP
Profesja: Knight
|
![]() Wiesz że to znaczy"Czarny świat sprzeciwu"Po polsku niewierzysz....
daje 5/10 [-1 pkt] za fabułe [-2 pkt] za oufit [-2pkt] za to ze fake ma zamały rozmiar
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E Ostatnio edytowany przez Sibin - 06-10-2006 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() xxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez Nayebek - 13-02-2016 o 08:47. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() chodzi mi o to że mały rozmiar i napisy zabierają prawie cały kadr
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Kurde.. dzialasz mi na nerwach. Popelniasz strasznie duzo literowek, ciezko sie twoje posty czyta, myslisz ze sie znasz na fake'ach a to nieprawda... + bledy stylistyczne, wogole fake zle skejony. @topic Straszne! Fabula n/c, orty, stara trawa, niemaja takiej samej wielkosci, idiotyczne pomysly, jaksie poprawisz wroc.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 06-10-2006 o 14:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej ja niemówie że sie na tym znam tylko wyrażam swoje zdanie
ps-czasami mam problemy z klawiaturą... ![]()
![]() ![]() Przyszli ![]() I śie na Knighta zasadzili Wtem z Pomocą Magowie wyszkoczyli i Wikigowie im przywalili Gdy nagle Paladynowie i Elfy ich otoczyli Evul szatan z czeluśći jak demon wyskoczył i przez U.E Ostatnio edytowany przez Sibin - 06-10-2006 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() xxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez Nayebek - 13-02-2016 o 08:46. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny fake paskowy i do tego zalosny
po 1.Nie pisze sie n00b says:blablabla tylko n00b says: blablabla 2.Stara trawa... 3.Kolejny fake paskowy... 4.up 5.up 6.Nie zapisuj w JPG Ocena: hmmm 2/10 za checi ?
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() xxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez Nayebek - 13-02-2016 o 08:46. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() To miało być śmieszne?
.JPG Każdy pasek ma inną wielkość Gość says: dsadasdas Jakiś zły pedał, który przywołuje demona...(nie, że mam coś do fake Nadrilla tylko stawiam tutaj pytanie "znowu?") Było, nuda, kiepskie wykonanie.
Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 06-10-2006 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
![]() |
![]() Nie będe ci wytykał błędów bo masz je powyżej, powiem tylko:
Podróbka "Szatana". ==' Przynajmniej tak to dla mnie wygląda. Zuy człowieczek, demon, brakuje tylko węża i byłby komplet :/
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() @up
W twojej sygnaturce jest, cytuję, tekst: Cytuj:
To, że zrobił demona oraz złego głównego bohatera nie znaczy że to podróbka. @topic Nie zniechęcaj się! Ja też miałem trudne początki, ale jakoś wyszedłem na prostą ![]() Popraw jedynie rozmiary pasków i starą trawe, a będzie git ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może i nie plagiat, ale chyba mi nie powiesz, że nie podobne?
I prosze razu nie wyzywaj od noobów co? Bo to ze nieznam się dobrze na fake'ach nie oznacza, że jestem noobem.
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Nie, to że nie znasz się na fake'ach nie znaczy zę jesteś noob. Ale to, że się znasz na nich tak że o du*e roztrzaść, a je komentujesz to już znaczy że jesteś Noob. Nara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I wy sie dziwicie ze jest tyle noobow? Wszysctkie nooby i newbie ucza sie na bledach. Ja tez tak robie i sie staram, ale jak wy tak na to reagujecie to sie wszystkiego odechciewa =='
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
nie wszystkie noobu uczą sie na błędach... niektóre śą niereformowalne, ze względu na wygląd ich realnego świata itp. @topic nie wiem czy to miało być śmieszne czy nie, ale jak dla mnie to to jest dno totalne. Jeśli mają być tylko paski to spraw żeby one jakoś wyglądały, a jeśli chcesz ludzi rozśmieszać so sobie poprosty odpuść.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spidi Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
|
![]() No, jak na pierwszy fake nawet sie postarałeś, chociaż jest pare minusów, stara trawa, zle wklejone teksty i nierówno sklejone. Popracuj troche, może ci kiedyś wyjdzie. Moja ocena 3/10.
PS. To ma być pogawędka o Noobach i Newbi czy o tym fake? ![]() ![]()