|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Jeśli masz w miare dobry stuff to możesz iść spokojnie na soldaty, ale weż na wszelki wypadek kilka gfb i uh.
Będziesz miał z tego dużo exp i kasy.
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() NA dobrym levcu (26+) z paroma bp runek morzna spoko iść nas GSy na pohu (uwaga na full respa!)
![]() 2-3 UH 5-6HMM (jeśli mamy sd to 2-3 SD i 1-2HMM ![]() Morzna jeszcze odwiedziś stare Gadziny (28+LEV) Drag na soilo z Mana Shieldem i paroma SD no i UHy A na DeLki to 35+ Lev , mana shield i pare eSDeków ![]() Niedość, że łądny loocik ![]() Prócz tych wielkich potworów do dyspozycji są mniejsze krasnale guardy (do liczby 2 na solo) które obdarowujemy ![]() ![]() ![]() Jeśli coś ciekawego (niewliczam tu rotów, skieletów i innego badziewia ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() koleś mówi niskopoziomowy druid a ty mu z DL-ami wyjeżdżasz
![]() PS: proponuje odłożyć narazie hmm-ki i poexpić troche na rotach. Jak już bedzies zmiał lvl ~ 20-25 to wybierz się na poh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Hmm Ja na 23 levelu druidem jade solo guardy i soldaty takze nie wiem ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() Ja 13 lvlowym druidem chodze w thais na trolle i orc warriory z hmm i skull staffem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No to tak:
Cycki 15+ HG ale to bedzie tak 3 bp hmm na godzinke expienia Slimy, ghoule 20+ BH 26+ GS (najlepiej z BP UH i SD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() Możesz połazić na gjuloe, DS, Dwarfy. GS jak będziesz ostrożny też zabijesz.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() ![]() ![]() ![]() nieskarze sie tez na zarobki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|