|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Ja mam lvl 0 bo nie gram ale jestem pelen uznania dla tych kolesi ktorzy maja juz 35lvl. Ja po 3 miechach gry mam 30. Ja napewno nie jestem zdolny grac 20 godzin dziennie bez przerwy expujac... Ciekaw jestem czy jakis Polak gra tyle. Jak tak to niech w tym temacie szybko to zapisze.
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Wielu znam Polaków, którzy nie znają innego świata poza Tibią. To jest wielka głupota i ograniczenie tych ludzi. Bah bah bah 50 lvl w 2 tygodnie. I co z tego...?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja mam narazie 2 lvl, bo gralem tylko przez pierwszy dzien od postawienia Titani i skonczyl mi sie pacc :/
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() W 2 tygodnie??...
Ja w 2 miesiące tyle mam, ale tamci to muszą naparzać. Nie rozumiem troche tego, przecioerz tu chodzi o dobrą zabawę, nie?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() nie rozumiem jak mozna tyle grac ale z drugiej streony wyobrazacie sobie - sam w venore, tyyyyyyyyyyyyyyyyle expa, nikt nie konkuruje z toba. kilka dni takiej sielanki i czlowiekuuuuuuuuu inaczej sie czujesz i lv tez jest spoko.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Ja mam zamiar dopiero założyć chara na valori lub hibernie...tylko nei wiem jakiego voxa wziaść czy mag,pala,knighta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Nowe swiaty sa okupowane przez pg.Pewnie na niektorych postaciach siedzi kilka roznych osob przez 24g/h tylko po to zeby uzyskac przewage nad innymi a na koniec bedzie z tego wielka wojna.Starsze swiaty sa lepsze(imo) bo maja juz uksztaltowana strukture i "arystokracje".Wbrew pozorom duza licza high leveli stabilizuje swiat i sprawia ze jest bezpieczniej(o ile jest miedzy nimi rownowaga)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Imię: Revul Gaga
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 149
Skille: 96/92
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja mam 7 lvl ale nie gralem dużo, dzisiaj zacząłem 8) To ze ktoś gra tak dużo to tylko jego ambicje, ja mam ambicje i pier*** policje..oo sorka zły tekst
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() A ja mam na nowym servie level 0, bo nie gram na nim tylko dalej na Valorii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Hyh powiem wam coś w tajemnicy ponoć(ale nie jestem tego w 100% pewien) 2 ownerem Hastoriona(najlepszy gracz na Titani) jest polakiem a pierwszy szwedem.
![]() Ale ciiiiii ![]()