|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Witam i zapraszam
OSTRZEŻENIE : Ten fake jest do kitu .... Oglądasz na własną odpowiedzialność PROLOG ![]() ![]() ![]() I tym samym zaczynam znaczy otwieram izbę przyjęć... potrzebuje 3 strazników, 2 mnichów nowicjuszy (niekonieczne jak monk) i kogos w roli nekromanty... przyjmuje według opisu:Imię: Zawód: Opis: Outfit: Ci co chcą nalezec do fake a niewiedzą kim chcą zostać bedą mieszkańcami.. dozorcami... czymkolwiek pozdrawiamOstatnio edytowany przez Fyres - 13-07-2007 o 22:56. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
spoko, niezle sie zapowiada
![]() Ostatnio edytowany przez fizusek - 04-07-2007 o 01:12. Powód: 1 :D |
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
omg 4/10
-zle zrobione -jest tak itemat -praca na 5 min -brak zak. rohow -brak norm. oufitow
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Kozienice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van'Er
Profesja: Knight
Gildia: Teleubiski
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
|
Jesli jest to twoj 1st fake to masz odzdzielny temat >.>
Czas na błędy!: Pisz ze słownikiem w ręku O.o (-3 do oceny ogolnej) Na Warriorach widac fioletowe slady po spritach (-1) ops kurwa nie tylko na warriorach...(-4) mapka za przeproszeniem do dupy, wogole nie ma detali(-3) bo tak(-5) - nie no fabuła do dupy Pozytywy: Jak na pierwszy fake to calkiem całkiem (+5) Sam lepszego bym nie zrobił XD (+3) Zauwazylem humorystyczną stronę (No kurwa wylało sie! )(+2)Ogolna ocena -4/10 -6/10 yyy... lol? popraw moze bedzie lepiej! ![]() eheheh no chyba jest.. ale nie w te strone >.>
Annihilator Astronisa... - Godne obejrzenia Zajebista muzyczka (m.in. The Offspring - Wymiatają )Ostatnio edytowany przez Sceaux - 04-07-2007 o 01:54. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
|
Słabe.
Krzywe Fabuła,raczej jej brak... Rób mniejsze kadry Więcej kadrów na odcinek "Krula" i inne takie(czyli błędy ort. wystarczy Krola) To większość które wyłapałem,a jest późno więc nie za bardzo kojarzę. Popraw to a będzie w miarę dobrze. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
1) Żałosny "humor"
2) Arcyproste drogi - prawie jak OTS ME.... 3) Lee'Del - imię zerżnięte bezczelnie z Tibii... 5) . fioletowe kropki i kreski na spritach 6) Stradnik - what to fuck? 7) Walnięte outfity 8. Eee... cała reszta, z ortografią (KRUL? JEZU CHRYSTE!) i interpunkcją (słyszałeś o takim wynalazku jak przecinek?) na czele? Poczytajcie pierwsze litery, to dowiecie się, co o tym sądzę.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
Jedna wielka porażka...tradycyjnie walnąłbym mój obrazek z pikachu, ale gdzieś zapodziałem ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
Wszystko bleah tylko moj out krola najlepszy z tego wszystkiego...podsumowując
Grafika: DaNiO Fabuła:coś mi smierdzi superhero(może się myle) Ostatnio edytowany przez Sarix - 04-07-2007 o 10:50. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
|
Słabe nawet bardzo aż mi się nie chce krytykować ...Dużo różowych plam ... Chaotyczne i bez sensu ... "Ale" jest jeden + to jest tak małe że (przed kliknięciem) nic nie widać Dziękujmy za to Bogu
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie poddawaj sie po takich ocenach ! One powinny cie wzmazniac
jak dla mnie 5/10 bo troche zryte tereny outy itp. Postaraj sie bardziej ^^
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: Aquin Elver Of Nightmare
Gildia: ---
Świat: Astera
Poziom: 11
Skille: 55-53
Poziom mag.: 2
|
Po powiekszeniu obrazka pieerwszego rzeklem - O ja pier**le ...
Wszystkie bledy zostaly wymienione wyzej... Szczerze ? Gorszego fake'a nie widzialem ... no ale cóż moge powiedziec ^^ Pogadaj z kims kto fake'i ma we krwi zeby ci kilka rad udzielil ... przyda ci sie ... ^^ Ocena ? 1/10 ^^
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo ^^ - co byśmy poczęli bez nich ... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
ależ dziękuje za te piękne oceny... myślałem że będzie gorzej ok postaram się na przyszłość ale mam pytanie.. kontynuować ?Aha co do fabuły ... super hero naprawdę ??? no cóż uważam że sie mylisz ale kiedy zgodzicie się kontynuować faka to może zrozumiecie... Fabuła jak w skazanym na śmierć, powolutku dochodzicie powolutku zrozumiecie Ostatnio edytowany przez Fyres - 05-07-2007 o 18:58. Powód: ;) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
Tylko, że Prison Break to był super-hero xD(wg. mnie bo to chore, żeby taki człowiek miał takie zdolności intelektualne ...)
@down Nie -.- Ostatnio edytowany przez Em0 - 06-07-2007 o 15:55. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Kozienice
Imię: Van'Er
Gildia: Teleubiski
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
|
a rup sopaczymy jak becie talej!
xd
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
|
-------------------------------------.-------------------------------------
Co to za sh!t? Wszystko źle wklejone... Miliony literówek... Wszystko to to jedna wielka tragedia... Co tu oceniac? Moja dupa robi leprze fake'i... <<<Tak powstał twój fake?
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
- czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:17. |
|
|