|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Witam wszystkich! Słuchajcie nie *******cie mi znowu zebym szukał albo coś w tym stylu bo mi sie nie chce... tibia sie zmienia i wymagania sie zmieniają. Elo mam problem ponieważ ostatnio sobie gralem kngihtem i bylem juz na 33lv. Bardzo fajnie mi sie gralo lecz jednak zabili mnie pare razy a potem dostalem hacka od kumpla ktory znał moje pasy. Oczywiście dostal w******* taki ze potem mialem problemy z rodzicami ze bije kolegów itp ale to nvm. mam teraz 26lv skille 63/56. Jeszcze 4mlv. Mam pytanie do was maniaków profesionalistów bez życia ktorzy graja całymi dniami w tą gre i marnują sobie życie...Jak sie wybić z tego dolka i miec duzo hajsu dobre eq? o skille to ja juz zadbam. Odp plx nie gralem 3 miechy bo skonczyla sie umowa na neostrade ale ojciec znowu mi zalozyl to chce mi sie grac halp halp halp!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Biegun północny?
![]() ![]() |
![]() Nie jestem "maniakiem"i nigdy hacka nie mialem..ale najlepiej moim zdaniem jest porzyczyc trochę kasy na:
*p-set'a, *g-shielda, *Zalerzy jakiej broni używasz to:sword-serpent,axe-k-axe,club-dragon hammer, *Plecak Uhów. Jak się ma już sprzęt to warto wyruszyć na ghule/soldy robić lootbagi i się wzbogacać.
Ostatnio edytowany przez 3skimos - 12-07-2005 o 22:56. Powód: Mały błąd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miałem 3 hacki i dalej gram
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Orłem niejestem ale wdług mnie : BAD EQ,GOOD SKILLS i na rooty,tam sie szybko wzbogacisz,kup sobie hmmy i idź na coś większego,może coś cennego wylootkujesz,a za kase kupisz sobie eq.Narazie zapomnij o all,pomyśl tylko o broni i o tarczy,żeby (na początek) były dobre(tarcza 26def.+ broń... 25atck./15def.+) a reszta dojdzie potem.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A co zrobiles kiedy miales ten level co po haku kiedy go przechodziłeś pierwszy raz? Zrob dokladnie to samo. A co do kasy pozycz jezeli jestes pall/knight to na eq a jak sorc/druid to na blanki.
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Cytuj:
2. Wole być maniaczką, profesjonalistką be z życia, grająca całymi dniami w tibie i marnująca sobie życie, niż idiotą którego rl koledzy hakują, a potem musi on im za to w*******ić (bo inaczej sie porozumieć nie potrafi). 3. Biorąc pod uwage twój poziom umysłowy, to polecam jedyną metodę na która cię stać - czyli ściągnięcie sobie MC i robienie uhów na 5 druidach. Przy odrobinie szczęścia może znowu cie hakną i bedzięmy mieli cie z głowy.
Blank signature. Ostatnio edytowany przez Vaxxia - 13-07-2005 o 08:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() @LOL_13
Co zrobić żeby wybić się po hacku .. hmm Primo: zadbaj o to, żeby nie trzeba było się wybijać, czyli nie rozdawaj palantom haseł. Secundo: 33 lvl, rycerzyk ... płaczesz za nim? Chyba nie wiesz co stracili inni. A tak cakiem nawiasem to gra jest przecież...przecież to nie realne. Za czym tu płakać? ![]() Tertio: Co zrobić, żeby się wybić ... grać. I nie każdy kto gra i ma wysoki lvl, doświadczenie, bardzo dobre itemki jest maniakiem. Po prostu potrafi grać i wie jak to robić.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Gliwice
Profesja: Sorcerer
Poziom: 117
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() ja proponuje zalozyc 2 nowe konta z druidami ^^ i robic uhy i sprzedawac po 10 bp albo wymieniac na sprzet. Takie wymiany sa raczej korzystniejsze dla ciebie bo kiedy jest zastuj z UH'ami na rynku i jest nadmiar sprzetu ceny sprzetu spadaja uhow rosna a wienc praktycznie kazdy sie zgozi wymienic uhy na sprzet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Tibia
|
![]() Po 1 nie nalezy panikowac.
Po 2 trzeba sie mocno wybic od dna. Po 3 trzeba wyladawac na ziemi.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Na tym samym koncie robisz sobie druidka, którym legalnie wychodzisz na maina i robisz uhy... A dlatego na tym samym koncie, żeby to było legalne bez mc
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Kup sobie jakieś szmaciane eq i idż na GhostLand, Zbieraj co się tylko da i sprzedawaj, szybko sie wzbogacisz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Mnie ostatnio zhaczyl ex przyjaciel z rl mojego wtedy 36knighta =] i poprostu zalatwilem k axe, dwarven shielda, p seta, bp uh i polecialem na soldy robic lootbagi itp. teraz juz mam:42lvl, Boh, K legs, C arm, Crus helmet, Fire axe, Vampire shield, i Dragon lance
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Dzieki bardzo za te porady. Temat do zamknięcia a jeżeli ktoś chce jeszcze cos powiedzieć to daje mu 2 dni
![]() |
![]() |
![]() |