Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-07-2005, 22:17   #1
LOL_13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
LOL_13 ma numer GG 9556050
Domyślny Jak sie wybić po hacku

Witam wszystkich! Słuchajcie nie *******cie mi znowu zebym szukał albo coś w tym stylu bo mi sie nie chce... tibia sie zmienia i wymagania sie zmieniają. Elo mam problem ponieważ ostatnio sobie gralem kngihtem i bylem juz na 33lv. Bardzo fajnie mi sie gralo lecz jednak zabili mnie pare razy a potem dostalem hacka od kumpla ktory znał moje pasy. Oczywiście dostal w******* taki ze potem mialem problemy z rodzicami ze bije kolegów itp ale to nvm. mam teraz 26lv skille 63/56. Jeszcze 4mlv. Mam pytanie do was maniaków profesionalistów bez życia ktorzy graja całymi dniami w tą gre i marnują sobie życie...Jak sie wybić z tego dolka i miec duzo hajsu dobre eq? o skille to ja juz zadbam. Odp plx nie gralem 3 miechy bo skonczyla sie umowa na neostrade ale ojciec znowu mi zalozyl to chce mi sie grac halp halp halp!!!
LOL_13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-07-2005, 22:54   #2
3skimos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Biegun północny?

3skimos ma numer GG Mam nie podam :P 3skimos ma login Tlenu Mam nie podam :P
Domyślny

Nie jestem "maniakiem"i nigdy hacka nie mialem..ale najlepiej moim zdaniem jest porzyczyc trochę kasy na:
*p-set'a,
*g-shielda,
*Zalerzy jakiej broni używasz to:sword-serpent,axe-k-axe,club-dragon hammer,
*Plecak Uhów.
Jak się ma już sprzęt to warto wyruszyć na ghule/soldy robić lootbagi i się wzbogacać.
3skimos.

Ostatnio edytowany przez 3skimos - 12-07-2005 o 22:56. Powód: Mały błąd.
3skimos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2005, 22:57   #3
AdamS_
Użytkownik Forum

AdamS_'s Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Racibórz

Imię: Ariantos
Profesja: Sorcerer
Gildia: Pimps
Świat: Pythera
Poziom: -
Poziom mag.: 35
Domyślny

Ja miałem 3 hacki i dalej gram .Fajny eq był i wogole,Level takie średnie(dla mnie)

Best solo:,Cyclops,Beholder,Mino Guard,Demon Skeleton
Best team: Dwarf Guard,Dragon,
AdamS_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2005, 23:02   #4
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Orłem niejestem ale wdług mnie : BAD EQ,GOOD SKILLS i na rooty,tam sie szybko wzbogacisz,kup sobie hmmy i idź na coś większego,może coś cennego wylootkujesz,a za kase kupisz sobie eq.Narazie zapomnij o all,pomyśl tylko o broni i o tarczy,żeby (na początek) były dobre(tarcza 26def.+ broń... 25atck./15def.+) a reszta dojdzie potem.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2005, 23:05   #5
Rabanbar
Użytkownik Forum

Rabanbar's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Rabanbar ma numer GG 3067062
Domyślny

A co zrobiles kiedy miales ten level co po haku kiedy go przechodziłeś pierwszy raz? Zrob dokladnie to samo. A co do kasy pozycz jezeli jestes pall/knight to na eq a jak sorc/druid to na blanki.

Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery
Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery
Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery
Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek
Rabanbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 08:53   #6
Vaxxia
Użytkownik Forum

Vaxxia's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004

Stan: Tutor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LOL_13
Witam wszystkich! Słuchajcie nie *******cie mi znowu zebym szukał albo coś w tym stylu bo mi sie nie chce... tibia sie zmienia i wymagania sie zmieniają. Elo mam problem ponieważ ostatnio sobie gralem kngihtem i bylem juz na 33lv. Bardzo fajnie mi sie gralo lecz jednak zabili mnie pare razy a potem dostalem hacka od kumpla ktory znał moje pasy. Oczywiście dostal w******* taki ze potem mialem problemy z rodzicami ze bije kolegów itp ale to nvm. mam teraz 26lv skille 63/56. Jeszcze 4mlv. Mam pytanie do was maniaków profesionalistów bez życia ktorzy graja całymi dniami w tą gre i marnują sobie życie...Jak sie wybić z tego dolka i miec duzo hajsu dobre eq? o skille to ja juz zadbam. Odp plx nie gralem 3 miechy bo skonczyla sie umowa na neostrade ale ojciec znowu mi zalozyl to chce mi sie grac halp halp halp!!!
1. Szukaj (poradników dla knighta)
2. Wole być maniaczką, profesjonalistką be z życia, grająca całymi dniami w tibie i marnująca sobie życie, niż idiotą którego rl koledzy hakują, a potem musi on im za to w*******ić (bo inaczej sie porozumieć nie potrafi).
3. Biorąc pod uwage twój poziom umysłowy, to polecam jedyną metodę na która cię stać - czyli ściągnięcie sobie MC i robienie uhów na 5 druidach. Przy odrobinie szczęścia może znowu cie hakną i bedzięmy mieli cie z głowy.

Ostatnio edytowany przez Vaxxia - 13-07-2005 o 08:54.
Vaxxia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 08:59   #7
Norrin
Użytkownik Forum

Norrin's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 171
Norrin ma numer GG 2634980 Norrin ma login Tlenu Seaker-222@tlen.pl
Domyślny

@LOL_13

Co zrobić żeby wybić się po hacku .. hmm
Primo: zadbaj o to, żeby nie trzeba było się wybijać, czyli nie rozdawaj palantom haseł.
Secundo: 33 lvl, rycerzyk ... płaczesz za nim? Chyba nie wiesz co stracili inni. A tak cakiem nawiasem to gra jest przecież...przecież to nie realne. Za czym tu płakać?
Tertio: Co zrobić, żeby się wybić ... grać. I nie każdy kto gra i ma wysoki lvl, doświadczenie, bardzo dobre itemki jest maniakiem. Po prostu potrafi grać i wie jak to robić.
Norrin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 09:46   #8
phyrex
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Gliwice

Profesja: Sorcerer
Poziom: 117
Poziom mag.: 76
phyrex ma numer GG 2323179
Domyślny druidzi

ja proponuje zalozyc 2 nowe konta z druidami ^^ i robic uhy i sprzedawac po 10 bp albo wymieniac na sprzet. Takie wymiany sa raczej korzystniejsze dla ciebie bo kiedy jest zastuj z UH'ami na rynku i jest nadmiar sprzetu ceny sprzetu spadaja uhow rosna a wienc praktycznie kazdy sie zgozi wymienic uhy na sprzet z korzyscia dla ciebie mamy np takiego bright sworda za 20k powiedzmy zrobisz 5bp uh i kazdy bys sprzedal za 3k czyli 15k za co bs nie kupisz, ale Hlvl z nadmiarem eq napewno sie wymieni bo te 5k w ta czy w tamta nie robi mu roznicy jak dziennie zarabia miliony ^^.
phyrex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 09:59   #9
nab
Użytkownik Forum

nab's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Tibia

Domyślny

Po 1 nie nalezy panikowac.
Po 2 trzeba sie mocno wybic od dna.
Po 3 trzeba wyladawac na ziemi.
stary 13-07-2005, 10:12   #10
Kele
Guest

Domyślny

Na tym samym koncie robisz sobie druidka, którym legalnie wychodzisz na maina i robisz uhy... A dlatego na tym samym koncie, żeby to było legalne bez mc
  Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 10:24   #11
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Orłem niejestem ale wdług mnie : BAD EQ,GOOD SKILLS i na rooty,tam sie szybko wzbogacisz,kup sobie hmmy i idź na coś większego,może coś cennego wylootkujesz,a za kase kupisz sobie eq.Narazie zapomnij o all,pomyśl tylko o broni i o tarczy,żeby (na początek) były dobre(tarcza 26def.+ broń... 25atck./15def.+) a reszta dojdzie potem.
Na roty?... to nie jest 10 lvl tylko 26...

@Topic
Kup sobie jakieś szmaciane eq i idż na GhostLand, Zbieraj co się tylko da i sprzedawaj, szybko sie wzbogacisz.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 10:44   #12
Seventh Son
Użytkownik forum

Seventh Son's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaxxia
1. Szukaj (poradników dla knighta)
2. Wole być maniaczką, profesjonalistką be z życia, grająca całymi dniami w tibie i marnująca sobie życie, niż idiotą którego rl koledzy hakują, a potem musi on im za to w*******ić (bo inaczej sie porozumieć nie potrafi).
3. Biorąc pod uwage twój poziom umysłowy, to polecam jedyną metodę na która cię stać - czyli ściągnięcie sobie MC i robienie uhów na 5 druidach. Przy odrobinie szczęścia może znowu cie hakną i bedzięmy mieli cie z głowy.
nic dodać nic ująć lol_13 <--- to wiek prawda? pomyśl czasem zanim napiszesz cokolwiek. a następnym razem niech ci sie zachce szukać i grać bez macro, to nie będziesz miał hacków, bo w bujdę o dawaniu haseł to nie wierzę. nikt nie byłby aż tak durny.
Seventh Son jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 11:08   #13
Najdzer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 07 2005

Domyślny

Mnie ostatnio zhaczyl ex przyjaciel z rl mojego wtedy 36knighta =] i poprostu zalatwilem k axe, dwarven shielda, p seta, bp uh i polecialem na soldy robic lootbagi itp. teraz juz mam:42lvl, Boh, K legs, C arm, Crus helmet, Fire axe, Vampire shield, i Dragon lance najwazniejsze jest to ze nie wolno sie zalamac i probowac to odrobic a tak nawiasem Tibia to tylko gra niektorzy sie zabardzo nią przejmuja.
Najdzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-07-2005, 11:58   #14
LOL_13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
LOL_13 ma numer GG 9556050
Domyślny

Dzieki bardzo za te porady. Temat do zamknięcia a jeżeli ktoś chce jeszcze cos powiedzieć to daje mu 2 dni
LOL_13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania