|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
eh filmik jest troche nudny na początku lazimy bez celu ale później wjazd na zamek koło ab ... jaja były na piętrze z ds byłem tak wysrany i z sd pociągnąłem ds'a który miał 1hp no wiecie jak to jest za pierwszym razem ... nie śmiejcie się
a to link do filmu: http://rapidshare.de/files/2888970/Dragi.rec.html |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
OMG.....heh,dla mnie filmik 5 może 5.5/10 :> Mogłeś zacząć nagrywac dopiero w zamku...Film trwa 56 min. z tego 40 widzimy pałętanie sie po tibi,szukanie gildi druidów w Carlin itp.a 16 minut akcji...Heh oczyściliście zamek ale o czymś zapomnieliście
niebęde muwił na forum o czym....Ps: na zamek z 4 uhami? Miałeś fuksa że potwory nie atakowały ciebie bo z 4 uhami to bys tam dużo nei zdziałał,ja się wkurzam jak moi koledzy tak sie na hunta przygotowują,potem jest żebranie itp Mimo tego wszystkiego gratz zabicia draga bo poszło wam sprawnie jaki bloker miał lvl? chyba nie pokazywałeś albo przeoczyłem bo na full speedzie oglądałem do 35 minuty ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytuj:
ja i moja ekipka zawsze damy rade ... chyba nie patrzylas na moje eq bo mam w cholere lepsze ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ej ziomale ja myslałem ze bedziecie comeny dawac a tu lipka jedna osoba
![]() no no koment plz ![]() |
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
Cytuj:
.Nudny z deka przez 40 min !!!Potem akcja się zaczyna. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ale sie usmialem
Dten film to jakasparodia w draga z sd :/ potem w shamana z sd :/ knigt nie przebijal sie przez mino maga -.- na tej wierzy jest quest a wy go nie zrobilsicie. nie wiem po co wogle tam isc jak nie na qiuesta ;/ w dsy z sd :/ Wszystko rozumiem ze ktos moze miec 1postac ale takie cos !? ![]() |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Super filmik! Dawno się tak nie uśmiałem!! A najlepsze było to: 18:26 Heldor Domus: plis 18:26 Santry Squad: jest fajnie 18:26 Santry Squad: dokoczy 18:26 Santry Squad: to 18:26 Santry Squad: choc 18:26 Heldor Domus: daj mu sd 18:26 Grom Masters: a wy nie pchajcie 18:26 Heldor Domus: rozwalimy |
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Secura
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
Wiesz czemu oni nie wykonali tego qeusta bo to by byl quest spoling i by usuneli ten temat wraz z filmem a takto moze poza filmem go wykonali ale wczenij a teraz chciaeli pokazac jak sie dochodzi do niego
![]() Ostatnio edytowany przez Skrzat - 09-07-2005 o 20:26. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
Co za noobowski film . A ten grom co za noob i on ma podobno 26 lvl . i jeszcze ten na h cos tam qrde on ci mowi ze na arcaniasty niedzila hmm a ty wniego ciagle naepiasz GRATZ INTELIGENCJI . LOL
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
Gratz filmu chłopcy mi sie strasznie podobał po prostu świetny (heldor wymiata)
Ostatnio edytowany przez Glacial - 09-07-2005 o 21:21. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
Cytuj:
wiec nie rob z siebie kozaka ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Płock
|
za dużo gadania i pałętanie sie po mieście !!! Ale filmik fajny
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
Sorki ze to powiem ale jestescie banda newbie a jeden ten na h to n00b mowilscie mu ze hmm nie dzialaja a on z hmm walil xD film taki o od 40 minuty ale z sd draga :0 eh film wam sie nie udal
ps nie odswiezaj tematu bo mi sie chce juz zygac widze go codziennie -.- ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
|
He he fajnie walnoles dsa z sd
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
|
Nie no filmik cool
co prawda ogladalem na maxymalnej szybkosci ale zamek obejzalem w normalnej Szkoda tylko ze nie zajżeliscie do zadnej skrzynki hehe no i który sorc (drut) na takim mlvl jak ty masz nie ma jeszcze niewidki ???????????? no i przydal by sie aby jeden destroy bo szkoda many na exany ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
do ~40 minuty radze na przyspieszeniu
![]()
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Podlasie
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
|
Fajny filmik
Te dialogi budza zgroze ..... Heldor Domus: na gore You lose 3 mana. Grom Masters: czekajcie You lose 3 mana. Grom Masters: trzese Grom Masters: sie Grom Masters: chwilka Heldor Domus: na goze Grom Masters: ful def Santry Squad: z czarow Grom Masters: mialem Grom Masters: !! You lose 1 mana. Heldor Domus: demony skieletony Grom Masters: zapomnailem You lose 1 mana. Santry Squad: dobra Santry Squad: na gore You lose 1 mana. Grom Masters: szkielty Grom Masters: demony Grom Masters: ?/ You lose 1 mana. Heldor Domus: skieletony demony Grom Masters: ile Grom Masters: ? Podobal mi sie ten Sd na DSa ![]() A najfajniejsze jest to ze oni nagrody z tego questa nie wzieli a tam skrzynki były ![]() Ostatnio edytowany przez ninja22 - 10-07-2005 o 17:59. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
Boze co za ludzie, po co wy gracie w tibie?? Grom to juz kompletny noob, to ze sie bał to 2 dsów to półbiedy, ale jak sie blokuje draga stojąc na wprost niego to trzeba byc porzadnym kozakiem albo czlowiekiem który nie wie jak blokować
. Film nawet nawet ale dopiero od 40 minuty , można sie nieźle pośmiać z tej ekipy.
|