|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możecie w tym temacie ujawnić kto według was ma najlepszy podpis.Dla mnie to Cor Tibiarz: Hacki,kradzieże- to my polacy....
P.S. Jeśli taki temat już był(chociaż nie znalazłem) proszę modków o usunięcie.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra to proszę o przeniesienie,bo nie wiem do którego działu to dać.Chodziło mi o forum,oczywiście.Dzięx a przeniesienie.
Nauczie się odmianów końcówków,bo będziecie mieli dwójów jak mrówków. Best solo:,Cyclops,Beholder,Mino Guard,Demon Skeleton Best team: Dwarf Guard,Dragon, Ostatnio edytowany przez AdamS_ - 22-07-2005 o 09:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() hóómik i wszystko jasne....
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Elieen
![]() ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() TheNatoorat ; )
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Wydaje mi się, że temat pozbawiony sensu, ale jesli cos to Hegemmon, bo ma linki do jego opków
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Wczesniejszy podpis Matka Uciekaido
![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do glosowania, to nie mam zdania zaden nie jest jakis super. Chcociaz moze jakbym popatrzal ![]() A Taube ma podpis po ang. ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 22-07-2005 o 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() Mi się tam mój podoba.
Avager tymczasowy ma też fajny. jakby miasto po jakjejś walce czy coś ![]() teraz ma to amo ale takiie szare ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() TheNatoorat i Raul. Mój jest denny i stary, ale nie chce mi się go zmieniać...
![]()
![]() |