|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ludzie pomocy jestem w jaskini pod pustynią z kturej wiem ze jest wyjscie ale niemam pojecia co zrobic mam 24level sorca. I nie chce zginąć PROSZE NAPISZCIE CO MAM ZROBIC BY WYJŚĆ CAŁO Z TEJ JASKINI ps. jestem kolo jakiegoś Nemala. PROSZZE pomocy!!!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() o stary
trafiles na drogie na quest to jest troszke skomplikowane zeby ci objasnic te miejsce jest czyms na krztalt labiryntu, jak zboczysz z drogi to moze sie zle dla ciebie skonczyc albo szukaj przewodnika, albo licz na fuksa ze akurat trafisz na ludzi podazajacych wypelnic quest |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja sie tez tam kiedys zgubiłem, wyjście znalazłem po dwóch godzinach błądzenia, musisz znaleść taką rzeke lawy i isc wzdłuz niej na północny zachów, jeśli źle pojdziesz trafisz na fire devila i kilka zerkow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Spox ja tam wpadłem na 8 lv heheh niewiem jak mi sie udało wyjsc ( okolo 8 minut i znallazlem teleport) balem sie tam wejsc bo wczesniej widzialem kilka fajnych stworkow . NA szczescie nie w mojej części labiryntu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Ja z tamtad ucieklem najszybciej z was
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() Hmmm idż powiedz "hi" do zerka lub fd i poczekaj, aż ci odpowie to będziesz mieć automatyczny teleport do miasta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() eh mnie przyszedl kumpel uratowac a przy okazji se troche poexpilem na bh i na zerkach ( zerki z SD )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() aha i na jakim swiecie grasz ? bo jak na eterni to moge Ci pomoc
|
![]() |
![]() |