|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Nie gralem w Tibie przez tydzien.W koncu po tygodniu wszedlem na moje konto i co widze?Zostaly usuniete 2 moje 1-levelowe postacie.Czy postacie na Rookgardzie sa kasowane co jakis czas jesli nikt na nie dawno nie wchodzil?Boje sie o moje postacie na mainie.Czy jak dlugo nie bede wchodzil na postacie na mainlandzie to tez zostana skasowane?Prosze o wyjasnienie tego "zjawiska".
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak postacie na rooku ktore dawno nic nie robily zostaja kasowane o te na mainie raczej nie masz sie co bac
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jeśli długo [naprawde długo: chyba 6 miesięcy] nie będziesz się logował na żadną postać na tym koncie to jest ono automatycznie usuwane.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Imię: Sir Erixin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Immortals
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() @Tibio-gracz:
O postacie na Mainlandzie, nie musisz sie bać. Ja mialem i dopiero ją po roku usuneli ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Postacie do 20 lvl'u są usuwane jeśli nie byłeś na nich tyle miesięcy ile mają lvl, czyli n.p. jak masz postać 12 lvl to zniknie ona po roku, a jak masz 20 lvl to nie znika ona wcale
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Imię: Magnifikuz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ruberas Most Wanted
Świat: Rubera
Poziom: 26
Skille: 19/23
Poziom mag.: 33
|
![]() jak masz 1lvl i nim długo nie grasz kasują sie ale jak masz juz 2 lvl to sie nie kasują bo jak niktórzy pisali że na roku kasują sie postacie to nie prawda bo nie grałem od grudnia moim 10 lvl i sie zalogowałem niedawno i jakoś był
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#9 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Regulka do automatycznego kasowania postaci byla juz kilka razy na forum podawana. Postacie, na ktore wlasciciel nie zaloguje sie przez X miesiecy, gdzie X to level postaci, sa kasowane podczas comiesiecznego czyszczenia bazy danych. Konto, na ktorym nie ma zadnych postaci, po miesiacu nieaktywnosci rowniez zostaje skasowane. Tyczy sie to tylko kont darmowych - konta platne nie sa czyszczone. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
|
![]() Dziekuje wam za odpowiedzi.Wszystkie moje wazniejsze postacie maja ponad 12 lvl, a raz w roku to napewno sie zaloguje na Tibie.Ale nie mam i tak co sie martwic bo mam platne konto.
Temat do zamkniecia. |
![]() |