![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() Mam pytanko :
jak zdobyc bronze necklace? czy się w ogóle da? Widziałem na tibia.pl, że wypada z vampirów, ale coś mi się w to wierzyć nie chce, bo juz ich sporo natłukłem ~ + 450 ( nie, nie przesadzam...), moj kumpel okolo 350 i nic....+ oczywiście inni znajomi je zabijali hurtowo.....a wspomnianego naszyjnika ani sladu, więc pytam - o co tu lata? ![]() Acha....wolę się ubezpieczyć przed zarzutem, że taki przedmiot nie istnieje : http://www.tibia.pl/items.php?sort=name&typ=amulet czyli tibia.pl - dział amulety. Jak kogos to interesuje to na screenie widać ten amulet w temacie rary w dziale zdjęcia na forum tibia.pl. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Bronze Amulet nic nie daje ... Czemu się tak nim irytujesz ziom ?? Nie lepiej poirytowac się nad AoLem albo nad Platinum Amuletem?
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Moze kolekcjonuje albo mu sie podoba wyglad...
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() bronze amulet chroni od mana drain...
można go znaleźć w queście z goblinami... tyle ![]() re:down sorki niedokładnie przeczytałem... zasugerowałem się innymi odpowiedziami ![]() Ostatnio edytowany przez Bobek5 - 04-08-2005 o 23:18. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Ten amulet nic nie daje to po co sie tak nim irytujesz?? |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@Topic Niestety nie mogę Ci pomóc, nie hunciłem Vampirów jeszcze ;/ Może jakiś błąd??
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Rybnik
Imię: Lord Ryhor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 166
Poziom mag.: 9
|
![]() Tibia.pl nie jest idealne... z Vampira wypada BRONZE AMULET a nie Bronze Neclacke. To na tyle...
@down To pokaż mi ss z Bronze Neclackiem ? TO jest jeden z największych rare... Ostatnio edytowany przez gr3g - 05-08-2005 o 11:37. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() ten amulet niechroni od niczego, służy jako ozdoba np. do domku
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Już ktoś napisał że z vampów wypada bronze amulet a nie neclace...
A ja dopisze ze bronze neclace to rar ... |
![]() |