|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Witam wszystkich pacowiczow mam do wa takie pytanko na czym najczesciej polujecie?oczywiscie na wyspie:edron dramie?
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Po pierwsze: jest edron i darama, daradhia to miasto na daramie. Po drógie na różne stworki od goblinów i trolli na demony (na demony to może nie ja
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Mój szkolny kolega (30 lvl paladyn) expi w cyclopolis na edronie i mówi że exp leci bardzo szybko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() expiom
![]() ale ja tesz se za niedlugo kupie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Ej no a co maja roic PACC na sfoich wysepkach? Maja duzo fajnych stworkow, wiec expia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() To wcale nie jest prawda, ze kazdy ma spawn dla siebie. Tyle samo osob expi, tyle ze mniej looterow, ludzie sa milsi, latwiej spotkac jakiegos high-lvla, a skoro latwiej tam o high-lvla, to latwiej o rare-itemy.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() ja tam 25 dolcow mam juz, w kazdej chwili moge kupic ale czekam az przyjade z wakacji w lipcu i wysylam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Wyspy Dla PACC ja nie korzystam z nich tak powszechnie do expowania służą raczej do huntów, typu hero,necro więc jak wiesz to zależy
![]() Aha i co do cyclopolis nigdy tam nei bylem sprobuje sie wybrac w najblizszym czasie
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() hmm zeby isc na necro trzea truszke pokonac dsow nie ma miejsca do uciekania dzis z kolegami probowalismy wogle tam wejsc >.< to na daramie
i muj druir expi na rotach na daramie Edron to hero cave jeszcze nie bylem >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja powiem gdzie moi kumple expia:
Darashia: Vampy Edron: Cyclopolis, Dragi, Hero |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Expiom!!! Nie ma wiary i w spokoju sobie zobywaja exp i nikt na ich potworki sie nie rzuca bo nie ma tam prwie nikogo
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
![]() Na darashi przewaznei siedzi sie na vampach lub necro
jest resp pojedynczego vampa -- sorc na malym lev moze go zajebac z FB na necro to raczej wyzsze lev , zejscie jest przejebane dla kogos kto nie ma niewidzialnosci . palekk okolo 50 lev ma tam wypas ( 15 m lev) ale musi isc z kims. natomiast sorc na 50 lev moze zabijac solo prucz tego jest tam niezly exp na rotach i mino edron-- demonki hero i te sprawy |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Darama rlz!!Rotki dla sorca miodzio no i cycopolis.
A jak na cośik cięższego to draggon lair na edron albo demonki ![]() Te wyspy dla pacc są świetne poprostu