|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Mam pytanie i prosbe, czy wiecie moze gdzie sie respi Blue Rose, wiem tylko ze znajduje sie w drzewie w Ab'dendriel
![]() Moj kolega zna ta tajemnice, ale nie chce sie nia podzielic. Jak mozecie to zapodajcie SS ![]() Wiem, ze byl juz podobny temat, ale link do filmu nie dziala ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Na emeryturze
Imię: Juan Soth
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 56
Skille: 21/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Sam się kiedyś o to pytałem na tym forum i owy przedmiot respi się jedynie za drzewem.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() @UP
To prawda, jest za drzewem, korona drzewka zasłania blue rose. Na selenie zbierma blue rosy, codziennie chdoze w to meisjce ale niekeidy nie zdąże >,<, jak narazie mam 7 rózyczek x] @Topic Poszukaj a znajdziesz, meisjce w pewnym mieście na zadupiu... Tylko tyle powiem ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Wiele mu powiedziałeś... To tak jakby powiedzieć "gdzieś na mapie, szukaj" To nie jest QS... To tak jakby powiedzieć, że u Froda w pubie respią się krzesła -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Fajnie że w jakimś mieście na jakimś zadupi ale przydało by sie ciut więcej informacji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() jest to miasto ab, trzeba wziasc kilka parceli i pojsc tam gdzie zaznaczylem na mapie....blue rose jest pod drzewem...
![]()
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ale własnie oto chodzi, nie piszemy konkretnie, bo wtedy by się każdy tam rzucił i my (czyli wiedzący
![]() ![]() Ale dla chętnego nic trudnego, napewno znajdziecie ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Blue rose jest jeszcze w innym miejscu,nie moge podac dokladnie miejsca(zgadnijcie dlaczego),ale powiem tyle.Bronia jej 2 mino magi,a jesli trafisz tam solo to musisz miec bardzo wysoki level zeby przezyc(jedyne wyjscie prowadzi przez sale z dragon lordami i dragonami).Bylem tam tylko raz wiec zawsze istanieje szansa ze ta roze ktos tam podrzucil,ale mysle ze nie-bylo tam duzo innego dziwnego zielska.watpie wiec zeby ktos tam zabral to wszystko i wyrzucil.
|
![]() |
![]() |