|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raul de Bar
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: Aurea
Poziom: 67
Skille: 83/53
Poziom mag.: 18
|
![]() Dni temu kilka założyłem na forum "Tiquanda update" wątek " update a ceny".
Wszedłem teraz na to forum a wątku nie ma. Może moje opinie były cokolwiek kontrowersyjne ale wątek przez ponad 24 godziny się utrzymywał. Najbardziej jednak dziwi mnie to że wątek skasowano tak że nie pozostawił po sobie żadnego śladu - nie ma notki że wątek był i został przez któregoś z moderatorów skasowany. Proszę więc osobę która ów watek usunęła o poinformowanie mnie z jakiego powodu zrobiła to aż tak skutecznie. Jeżeli osoba ta nie zechce poinformować mnie na forum może wysłać mi odpowiedź na priv. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Przy kasacji moderator wybiera czy ma calkowicie skasowac temat, czy ma zostawic informacje o kasacji i powod. Powody rzadko sa zostawiane. Nie wiem czemu twoj temat zostal skasowany, ale wierze modkowi, ktory go skasowal, ze nalezalo go skasowac z jakis wzgledow ![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 13-08-2005 o 02:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raul de Bar
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: Aurea
Poziom: 67
Skille: 83/53
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Czytałem ten temat i osobiście uważam, że nie nadawał się do kasacji i przypuszczam, że nikt go nie usunął. Poprostu czasami się tak dzieje, że jakiś temat sam, bezpowrotnie znika z forum i w tym przypadku właśnie to mogło się stać.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Żeby temat sam znikał,wątpie, może pewnemu modkowi się nie podobał i go skasował bez podania przyczyny, komputer to nie zwierze, tematów nie zjada....
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
A z tym nie wiem co sie stalo :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Znikały?To musi być jakiś błąd w portalu,było zawachanie prądu, bad sector na dysku, cokolwiek!No chyba,że niekarmisz komputera, jak głodny ma działać to woli temat z forum zjeść
![]()
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
![]() |