|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: miejscowość k. Z.G
|
![]() Aha moje ulubione gry rpg to:fallout1,2.Nevervinter nights,i Arcanum czekam na odpowiedzi.....
![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze jagged aliance 2 i 2,5 Fallout Rulez ![]() Ostatnio edytowany przez Horkar - 13-11-2004 o 19:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() taa.. Fallouciki rulz. To jest saga na poziomie. Szczegolnie fajne jest to ze nie mamy az tak wyraznego podzialu na wrogow i NPC. Tzn - kazdego mozemy sobie zastrzelić i w kazdej wiosce zrobic awanture. Często mamy dwie strony walczące ze sobą i wolno nam wybrac, czy pomozemy dobrym (killian darkwater), czy złym (gizmo), a moze wykonamy robotę dla kiliana i zabijemy gizmo, a potem pracodawce też rozwalimy i ograbimy jego sklep, co?
Baldur tez byl niczego osobie, ale to juz nie to samo jak dla mnie. Konung - tez dobra gra, szczegolnie ciekawy system pozyskiwania fluidow - (zeby zrobic napoj uzdrawiajacy np. potrzebny był korzeń lecznicy i pusta butelka. Natomiast takie rzeczy jak odtrutka robilo sie mieszając ze sobą rozne potiony, np truciznę i napoj uzdrawiający). Seria X-com - wlasciwie to byla to bardziej gra wojenna niz rpg, ale elementy rol pleya tez mialo (rozwój postaci, statystyki, itemy, rangi itp itd) Ja generalnie lubię rpg. Im bardziej jestesmy niezalezny i im wiecej mozemy robic tym lepiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Baldurs Gate II, Fallout tactics(chociaż to strategia z elementami rpg), Ultima Online, Dark Eden(żaaaaaaadko), hmm nie pamiętam więcej ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() RPG:
Neverwinter Nights, Isewind Dale 1 i 2, Baldurs Gate 1 i 2, Star Wars: Knights of the old republic 1 i 2, Final Fantasy 7, 8, 9. mmoRPG: MuOnline, Ragnarok Online, Cellmons.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() mmorpg:
-Mu online -Helbreath -Knight Online -Mapleglobal RPG: -Morrowind -Dungeon Sige a chciałbym mieć World of Warcraft;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Wyszków
|
![]() ![]() Co tu mówic metoda jest prosta i niema potrzeby tego ukrywać.Kto chce niech czyta ![]() Ostatnio edytowany przez Nigson - 15-11-2004 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Fallout, to po pirewsze. Za olbrzymi swiat, mase questow, brak linii podzialu pomiedzy wrogiem a przyjacielem, aluzje, parodie i holy hand grenade.
Planescape Torment, nieco dalej. Za ... Za caloksztalt. I za Morta. ~ MMORPGi (nie bede komentowal, though): Guild Wars World of Warcraft Shadow Worlds Faldon Ultima Online Diaboł (jak tylko wyjdzie...)
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() - Icewind Dale II
-Dungeon Siege -Sacred ( i według mnie najlepszy RPG roku ) -Diablo II
Nobody knows who am I ...... ![]() Reaktywacja..... Archer the hero: palek 27 lv Tibia Morgana (mój brat gra) Mort Tarcus: Paladin 19 lv Tibia Furora ( mojego brata postać) Ostatnio edytowany przez Ziencio - 24-11-2004 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() MMORPG (w ktore gram ...lub juz nie ) od najlepszych gier do najgorszych
![]() -Guild Wars -Tibia -Ryl -Knights Online - Jeszcze są jakieś ale nie chce se łamać języka ![]() a na szarym końcu -WoW (world Of Warcraft) Baron Kaldrick: Mam pytanko, może będziesz grać w GW jak wyjdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() Guild wars rulez!Szkoda ze preview sie skonczyl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja lubie grać w mu online i knight online.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
![]() ja jak po szkole nie mogę się zalogować w tibii(a tak Nie jest tylko we wtorek i czwartek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() oczywiscie ze World of warcraft
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() W co lubie grać oprucz Tibi:
-Ogame(mmorpg) -Fim speedway Grand Prix(Sportowa,nie wiem czy to poprawny tytul) -Od czasu do czasu w Pet Soccera(Sportowa) -X-Wing Alince(Symulacyjna,jak wzkazuje tytul o SW ![]() -Europa Uniwersalis IIWojna Światowa(Strategiczna) -I najlepsza gra: Jedi Knight Jedi Academy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podacie linki do tych gierek?
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Śląsk
Imię: Amrod Arcamenel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 70+
|
![]() Cytuj:
Języka? Przecież ty piszesz na klawiaturze. No chyba, że piszesz językiem ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() ja gralem w gothica wszystkie dotychaczasowe czesci, Ice Wind Dale tez extra i tera gram w trojke baldura+ opowiesc z wybrzeza mieczy(Gra bardzo dluga jest i wciagajaca polecam, dostepna jest w extra klasyce wiec 2 dychy kosztuje
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 02-07-2005 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Guild Wars Rlz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |