![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym się dowiedzieć ile jest wart Red Gem?
Pytam się bo nie mge znaleść w zakłatce kosztowności
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Cena zależy od świata na którym grasz. Refugia jest chyba nowa więc cena bedzie wysoka, poszukaj na trade...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Red Gem ma wartosc tylko kolekcjonerska wiec wcale na nowszych swiatach nie bedzie drozszy (mlodszy swiat - ludzie sie zajmuja xpem, nie dekoracja). Ale mozesz sprzedac w granicach 500 - 1k.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Imię: Matizz druid
Profesja: Knight
Gildia: Gibbon Squad
Świat: HARMONIA
Poziom: 31
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
|
![]() U nas na Harmoni . Red Gem wacha sie miedzy 2-3k wiec nie drogo ale Violet gem -300k a Blue Gem 450 k .. xD
HARMONIA ROX NON-pvp ROX COmmnet plx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Imię: Matizz druid
Gildia: Gibbon Squad
Świat: HARMONIA
Poziom: 31
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
|
![]() gdy by tak bylo to blue gem kosztowal by max 10 k.. a kosztuje 500k.. u nas na harmoni ma tylko jedna osoba... w Domku. duzo hlvl muwi ze ten gem wypadal jakies 5 lat temu z banshee... a co do violet gem nie wiem nic na ten temat ale kosztuje 300k..
comment plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() lepiej kup se nowy czar albo uhy zamiast kupywac kosztowności na takim lvl.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym dodać, że ja miełem Red Gema....
![]() Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Jak by co to mi ten Red Gem nie był potrzebny dlatego się zamieniłem
![]() Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 18-08-2005 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam pacca wiec po co mi te świecidełko. Dostałem od gostka ktury kończy z grą na Refugi i mi go poprostu oddał...
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Swinoujscie city
Imię: Glana Levafaz
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Niestety na temat Violet Gem'a nie wiem nic :|, moze ktos wie cos na ten temat? Jesli tak to plz niech ktos powie czy chodzi o quest.. moze jakis potwor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Luminera
Stan: Aktywny gracz
Imię: Puki Swordmaster
Świat: Luminera
Poziom: 16
Skille: 47/45
Poziom mag.: 3
|
![]() Wogole uwazam za strate kasy kupowanie tych gemow i innych smieci, leza potem w domku i nic z nimi nie robisz, tracisz iles tam K na takie glupoty zamiast kupic sobie Boh'y czy lepsza bron/zbroje, nowy czar itp. Strata kasy na rzecz zupelnie nieuzyteczna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Pryz okazji moze mi ktoz powiedziećile wart jes yellow gem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lukasz-sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 24
Skille: xx\xx
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() na celescie mam red gema to chciali odemnie kupic za 300 ale nie sprzedalem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |