|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Myśleliście kiedyś o sprzedaży koszulek tibia.pl? Albo kubków z owym nadrukiem?
![]() Hę? Kupowało by się je w kilku rozmiarach (L, M, XL, XXL) przez sklep internetowy http://xycho.csh.pl/ ![]() Co myslicie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Redaktor
|
![]() Co mi po tym konkursie... pytam sie o sprzedaz...
Tak wiec, co powiecie na temat sprzedazy gadzetow tibia.pl przez sklep internetowy...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Robiłem sto piędziesiąt milionów głupich rzeczy, a takiej koszulki to bym w życiu nie założył
![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 16-08-2005 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Sa firmy ktore sie tym zajmuja. Obiecalem modkom, ze zajme sie tym i slowa dotrzymam. Tylko zakonczmy ten walony update -.-"" Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @Dr.Omader
1. To ja jakiś zboczony jestem i wolałbym zainwestować te x złotych jakoś inaczej. (nawet chipsy ![]() 2. Między Tibią a Cywilizacją jest spooooora różnica. PS. z czipsami przesadziłem ale ale na placki to już definitywnie ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 16-08-2005 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() @tasior: placki rządzą !
@topic: A ja bym chętnie ubrał się w koszulke na której widnieje napis 'tibia', ew. logo tibia.pl ![]() To jest dobry pomysł ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ale nupki z Tibia.org.pl znowu przyjdą i będzie... ;< Nie mam na myśli wszystkich, bo normalni ludzie też tam są, ale pewnie będzie tak samo jak z projektem Tibia.pl sprites...
Ostatnio edytowany przez Descartes - 16-08-2005 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Znając tych typów to pewnie powiedzą "my mieliśmy kubki to oni zrobili koszulki". Dam sobie głowę uciąć, że tak będzie. Zresztą drobny gadżet typu podkładka pod mysz, kubek właśnie, czy długopis albo zeszyt - nie ma problemu, ale ja bałbym się z taką koszulką wyjść na ulicę... (wiecie, nie wszyscy lubią Tibię)
![]() @Down: O właaaśnie. Ostatnio edytowany przez Descartes - 16-08-2005 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakbyście sprzedawali koszulki ze zdjęciem Droma to bym zamówił dla całej rodziny
![]() ![]() A tak poważnie,moglibyście zacząć sprzedawać przybory szkolne z logiem Tibia.pl.Choćby nawet głupie zeszysty,nawet nie wiecie jak szybko by się to sprzedało !
![]() |
#15 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Te sprawy "org.pl byla pierwsza!" sa zalosne, jakbysmy byli tacy jak niektorzy userzy i nowi modkowie stamtad to bysmy im powiedzieli w ich stylu: tibia.pl byla przed tibia.xx.pl, wiec oni ukradli nam pomysl ![]() Zalosni sa niektorzy, a my wszyscy sie tylko smiejemy, lacznie z normalnymi modkami z xx.pl, bo bez problemu sie z nimi dogadujemy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Jedna z moich najza***istszych gier.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() naprzykład 1 koszulka to 1 cegiełka wspierająca działalność strony tibia.pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() /ciach/edit
Ostatnio edytowany przez Hjotszn - 05-12-2009 o 13:50. |
![]() |
![]() |