![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Elo
Wchodze sobie dzisiaj na Tibie, cały szczęśliwy grzeje na kopalnie krasnolodkow i co?? PO 10 minutach z 8 sperow 6 sie rozplynęlo.... ![]() Wiem, ze cipy chcialy dobrze ale bez przesadyzmu.... NOwe palki beda mily skile 40 max tak wiec Knight RLZZ ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: DragonLand
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ramasit De'dragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 13
Poziom mag.: 7
|
![]() Gdyby nie speary to ten update byłby za dobry! Równowaga rulez...
Teraz najwięcej zyskają sorce, druty i ryce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
![]() ![]() |
![]() HEhe ... ze spearami jest fizy ryzyk ..
albo rozpadna sie po 1 razie albo za ktoryms tam z koleji ... ja walem w buga 2 speary ... znikl , potem w dwarfa mecze ani jeden sie nie rozpadl przez kilka minut ...
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche prze***unda z tymi SPEARAMI. Teraz sie tak zrobilo ze najtrudniejszymi postaciami sa Sorc i Pall. Na nowych serwerach jeszcze ujdie w tłoku, bo kazdy bedzie musial tak skilowac, natomiast na starych pall to chyba przedostatnia z opcji do wziecia. Życze miłego wyboru CyA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Entrepreneur
Profesja: Royal Paladin
Świat: AskAra
Poziom: 128
Poziom mag.: 9
|
![]() Dzieki Updatowi pozucilem swojego palka w cien i zaczalem grac knightem sadze ze wielu graczy zrobi to samo a nie wiem czy o to cipom chodzilo.
zje***i sprawe cipy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Kupcie... Wylootujcie... Ukradnijcie... ZDOBĄDZCIE HUNTING SPEARA I POGADAMY!!!!!
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() tak sie sklada ze kupilem hunting speara i to jest jednak bron typu axe a nie dystansowa i to w dodatku dwureczna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
ffs |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 60
Skille: 82/55
Poziom mag.: 16
|
![]() mam tylko nadzieje ze cipy zrobia cos z tym i sper bedzie sie trzymal pare minut przynajmniej bo jezeli oni to tak zostawia nikt wiecej przy zdrowych zmyslach nie zrobi pallka to jest katastrofa i do tego kosztuja w sklepie az 10gp w przeliczeniu na gozdiny treningu to wychodza grube k ;/ a zbierac spery to paranoja ;/
BLAGAM WAS ZRÓBCIE COS Z TYM ADMINI!!! PISZCIE DO CIPÓW MOZE WAS WYSLUCHAJA BO JAK JA NAPSIZE TO PEWNIE JESZCZE BANA DOSTANE NA TYDZIEN ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Palki trenujcie i huntujcie teraz Throwing starami
![]() Mają też mniejszy atak wiec lepiej się treni, a najlepsze do trenu- small stone (atk:20) good luck ![]()
14:22 You see yourself. You are an elder druid. You are Plx of the Plx (Mustard man). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
po 2. small stone ma 10 atk a nie 20;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.Sprawdzałeś w ab'd? 5gp za jedną. 2. ma 20 ataku -.- sprawdzaj zanim mi tu napiszesz bzdury........
14:22 You see yourself. You are an elder druid. You are Plx of the Plx (Mustard man). Ostatnio edytowany przez Stryk~~ - 11-08-2005 o 22:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() ^^ bylem w ab i chcialem kupic nie dalo sie -.-' GZ updata ktory stał sie przekleństwem dla palka ..Trening nie dosc ze byl najgorszy zprofesji to jeszcze nos se po 100 spearow -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja tam sie nie załamuje, nie mam zamiaru porzucać mojego kofanego palka, zbieram sobie poprostu kamyczki, lekkie, mało ataku i nic nie kosztują. Chcecie dobry sposób na train? jazda na gobliny po kamyki!!!
![]() @re Down: Zobacz co napisałem w poście ![]() Ostatnio edytowany przez Harven - 11-08-2005 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Cytuj:
po tym update zeby dobrze potrenowac to bede musial przez miesiac zbierac spiry zeby przez nastepny trenic albo wydawac srednio 150-200k miesiecznie na spiry .. |
|
![]() |
![]() |