|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem czy powinienem to umiescic w dziale o wszystkim i o niczym czy moze raczej powinienem wyslac na priv wiadomosc do admina, ale podziele sie tym ze wszystkimi, co powiecie na dział dla osob mozna powiedziec troche bardziej wtajemniczonych w tibii? codzien tu zaglądam zawsze mowiac sobie (moze jakis ciekawy temat/ artykul) i zawsze po 3 minutach przegladania otwieram tibia de i sciagam jakies filmiki -.-,
dostep do tego dzialu byłby otwarty dla osob ktore rozwiazały taki jakby quiz znajomosci tibii, dośc trudne pytania, powiedzmy 30-40 i ograniczony czas, cos jak egzamin na tutora. Prosze o opinie
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Po kiego grzyba?
Forum jest dla wszystkich. Muszą być Ci lepsi, i gorsi. Lepsi pomagają gorszym, miedzy innymi po to jest forum. Nawet jesli by takie forum powstalo, to o czym bysmy tam mowili, jeli kazdy by wszystko wiedzial? Tak rozmawiamy na jednym forum i kazdy sie czegos uczy. Wg mnie porzadny bezsens. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po drugie czytajac dziesiaty temat z rzedu "naprawde powazne propozycje potworkow" to mnie ****ica strzela po trzecie w takim dziale gracze mogli by naprawde podyskutowac o jakichs questach, huntach, spytac o rade np tutaj daje temat z pytaniem, zanim dostane odpowiedz to temat jest juz na trzeciej stronie, jaki morał? zadaje głupie pytania? czy moze forum zalewa fala bezsensownego spamu? mysle ze raczej to drugie
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() 0.o chcesz pewnie pokazać, że jestes "jeden trzy trzy siedem full doświadczony mega hiper player" ? Ja także nie widze sensu instnienia takiego działu :/ To troche bezsensowne... A tak wogóle... Na forum jest duuuuuuużo osób, które już w Tibie nie grają i jakby było pytanie: "Jak nazywa sie kraina, która zostanie wprowadzona w najbliższym uptade?" No i wtedy ta osoba odpada, bo ją Tibia nie kręci i nie interesują uptady -.- Moim zdaniem taki pomysł jest bezsensu :/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomysł trochę dziwny.
Doświadzczeni gracze są właśnie po to, aby pomagać początkującym. A jak doświadczeni będą mieli własny dział, to kto będzie jeszcze pomagał początkującym? Moim zdaniem, pomysł zły.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 02:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() od tego jest grupa "Elite Players"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co ma wspólnego Elite Playersi z tematem? Nie zabardzo zrozumiałem.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pomysł jest do ****
![]()
Ostatnio edytowany przez Adrian! - 10-07-2005 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Tak, i ktos kto bedzie sie chcial czegos wiecej dowiedziec o Tibii zobaczy taki dzial tylko dla wybranych i jak to mowia pocaluje kalmke bo wstep tylko dla tych co test napisali( sie zastanawiam, czy sam bys ten test napisal?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"i ktos kto bedzie sie chcial czegos wiecej dowiedziec o Tibii" co ty gadasz, mowilem o typowo trudnych tematach , nawiazanie do niektorych trudnych questow, przemyslenia, bez zbednego spamu, paczatkujacy gracz ma kilogram poradnikow, a ja zeby tu cos ciekawego poczytac musze przeszukiwac forum 20 minut bo wszystko juz.. BYŁO. kamos : Dziwne, bo mnie ****ica strzela jak widze takie tematy jak ten. Piszac to, chcesz zaistniec? nie chce zaistniec, daje propozycje i czekam na opinie i sie nie chwale ze zabilem 5 rotuF przy pomocy tylko 3 uh jak pewnie ty robisz ;/
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() @up
Z tego co wiem to Kamos nie gra w Tibie a jak gra to napewno nie jest newbie/noobem. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Zadam takie osoboiste pytanko... Co byś zrobił gdybyś sam nie zdał tego quizu? -,^... Jesteś doświadczonym garczem tego nie podważam ale każdy może mieć zły dzień...
I co?? Zostałbyś skazany na działy dla newbie... @Topic Very Bad Idea....
![]() |
#15 |
Fallen Angel
|
![]() To sie troche mija z celem samym w sobie. Ci lepsi gracze siedza glownie zeby pomagac slabszym, zadziej dyskutuja miedzy soba. Tak wiec i tak by byli potrzebni na forum slabszych a te dla lepszych swiecilo by pustkami.
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pokaze to troche inaczej istnieją czaty niektore są dla wieku 12-16 a niektore dla wieku 18-30 rozumiesz aluzje?
![]() |