|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Mam pytanie do ludzi którzy mają Pacc - Czy serio jest to taka wspaniała sprawa? Na wakacje jak się troche pokłuce z rodzicami będę miał pacc, ale czy naprawde to jest coś taki genialnego że opłaca się płacić real kase? Serio exp idzie tak szybko na tych "pacc wyspowych" expowiskach? Promocja na Master, Elder, Royal, Elite serio daje takiego kopa? I wreszcie - czy to naprawde daje taki respect? Bo słyszałem że zazwyczaj na Pacc Outfit się nie atakuje, nawet jeśli na 100% się go zabije - bo on potem ciebie pojedzie. Pliz pomóżcie!
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Pacc moze ci sie przydac jak chcesz byc bardziej dostrzegany , nowe expowiska , outfity a zaniedlugo wyjdzie update czyli nowa wyspa i zobaczysz co tam fajnego jest wiec kup
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez pacca nie ma gry, szczegolnie magiem.
Death to Fangorn, Hail Mordor! Come not between Nazgul and his prey. prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true Ostatnio edytowany przez Drazharm - 17-06-2005 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2005
![]() |
![]() odpowiedz na twoje pytania brzmi tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Bradwen Hellscream
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 96
Skille: ogromne
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
posiada moc, co ? Ostatnio edytowany przez Bradwen Hellscream - 17-06-2005 o 00:56. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Enderdil
Gildia: Draconians
Poziom: 95
Skille: 90/88
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() TaK! TAK! TAK!!!!
Oczywiście że pacc jest gicior!!! O BOSHE!!! AKIEDY JA BEDE MIAŁ!!!?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @EDIT A tak BTW to jak niby wpadłeś an to że pacce są groźniejsze??? Facc tesh ma swoją dume... I możesz zabić FACCA i meić hunta, a możesz zabić PACCA (np. jakieś dziecko co nie umie grać a ma nadzianych rodiznów co mu wysztsko kupują) i jeszcze będzie cie błagał żebyś oddał itemy... (taki przykład)... Ale fakt faktem, że pacca kupują (NAJCZĘSCIEJ) Doświadczeni garcze którzy wiedzą co daje, potarfią go wykorzystać i mają swoją dume ![]()
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 29-06-2005 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Ja uważam, że posiadanie paca daje korzyści i to duże. To co wypisaliście tam na górze ale jeszcze to ostatnie pytanie...
Uważam, że ludzie z paccem rzadziej są atakowani, niż ci w facc-outfitach. Nie wiem czemu, ale raczej tak jest. Tak samo rzadziej są atakowani ci z Red Skullem niż ci z White Skullem... Tak mi się wydaje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() ja mam pacc i jest bosko.... ludzie zaczynajomn no troszeczke milej rozmawiac z tobom i o tobie ... na wyspah tylko dla pacc to jest normalnie wypas po zakupie pacc wpadlem tylko na erdonm i pokochalem to miejsce od razu ale kjazdy odbiera pacc inaczej...
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Pytanie
![]() ![]() ![]() ![]()