|
|||||||
| Notki |
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
Po cały roku hamskiej gry ( wciskania słabych lvl do silnych potworów itp.) postanowiłem grac na odwrót. I tak siedziałem i jadlem sobie kisiel wpadłem na pomysł aby :
W czasie świąt wielkej nocy jak Jezus w ewangelii: głodnych nakarmic; nagich odzać; błądzących napominac itp. Tak ja postanowilem pomagac. Dawac jedzenie blokowac potwory itp. Chciałbym aby chocaz na okres wielkiej nocy pomuc potrzebujacym pomocy. No i tak poza tematem chciałbym wam życzyć wesołeko jajka, kurczaczka i zajączka mokrego dyngusa. No i duzo magick plate armor oczywiście ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
Heh, pomysł jest dobry, ale w Tibię graja teraz tacy ludzie, co mogą nawet za taką pomoc cię zbluzgać.
Mam jednak nadzieję że na takich nie trafisz. Powodzenia ![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
"I tak siedziałem i jadlem sobie kisiel" -- a jaki smak?
A tak na serio, to pomagac trzeba zawsze a nie tylko na Wielkanoc i tobie też życze wesołych swiąt![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Pomysł dobry ale Jak powiedział pan up@ mogą cie jeszcze Zbluzgac
tibia jest zła....... Keyloger jest Zły........Szkoła jest Zła TO CO JEST DOBRE? |
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
Coz prawda prawdą... jest to tylko gra. Ale w niej grają takze ludzie, wiec robisz dobry uczynek
ja osobiscie przez dni swiat w tibii... zrezygnuje z trapowania bliznich... moze dostane jakas nagrode od Bozii ale tak czy siak radzilbym sie Wam wszystkich skupic na rzeczywistosci... i wszystko to co DOBRE robicie w tibii przeniesc na rl... niewiem, moze wrzucic grosika dla potrzebujacych. obdarowac kogos szczesciem, radoscia... lub poprostu milo spedzic ten czas w towarzystwie najblizszej rodziny... tibia dla nas w czasie swiat niepowinna istniec, lub co najwyzej powinna zejsc na dalszy plan.pzdrawiam ![]()
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Świat: Candia
Poziom: 70
|
Bardzo dobry pomysł według mnie, mam nadzieję, że twoja "misja" Ci się uda.
A jak ktoś powiedział pomagać powinniśmy sobie przez cały rok, a nie tylko w Wielkanoc. Pozdrawiam. PS: Dziekuję za życzenia. ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Fajną można z tego reklame zrobić... Właśnie - reklame. I tu może się pojawić problem (to moje osobiste zdanie).
Oferowanie pomocy w Wielkanoc, pomysł nienajgorszy. Ale, co dalej? Chamstwa ciąg dalszy? Najlepiej jest być niezależnym. Jak mawiał Wałęsa: "róbcie, co chcecie". |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
|
Ja bym radził - tak jak pan u góry - nakarmić głodnych tym kiślem, ale w rl świecie. Radziłbym spędzić te święta... na pewno nie przy komputerze. Na pomoc zawsze jest czas. Ahh, jaka cudowność i wspaniałość on nakarmił mnie kiślem jeden dzień w roku!
Nie ukrywam, że podoba mi się to co robisz. Czasem jednak pomoc nie jest taka dobra. Chcesz być jak Jezus w ewangelii? Jezus umarł na krzyżu dlatego, że pomagał. Nie namawiam Cię oczywiście, żebyś przestał pomagać! Chcę tylko wyjaśnić, że w Tibię grają tysiące dzieci. Co drugie chwali się, że wie co to znaczy "anonimowy", bo powiedział im tata, albo przeczytali jakiś bzdurny komentarz na Onecie. Zasłaniają się tą anonimowością w pełni, każde z osoba i wszystkie razem. Jedenastoletni Andrzejek z parteru oraz ośmioletnia Ania z piwnicy. Myślą, że mogą robić co chcą. Przecież są super! Tak jak Tom & Dżery! Yeee! Jeśli podejdziesz i powiesz "wesołych świąt! może chcesz carlin sworda w prezencie? =)" oni odpowiedzą ci "ty ***** *** **** **** **** (onet rox - przyp. autor) nie widzisz, że jestem super! sam jesteś carlin sworda! ****** ***". Mam nadzieję, że nie zniechęciłem... Vial
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Miodo sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: SZUKAM GILDI
Świat: Isara
Poziom: 17
|
Świetny pomysł ja będe pomagał na Jamerze. Namówiem równiez przyjaciół
Jak by ktos potrzebował pomocy to niech zgłasza sie do "Salstrat". Będe pomagal jak moge AHH...DZISIAJ ZAPłACIłEM ZA JEDNA WISIENKę 88 GP CHłOPKOWI KTóRY OKAZAł SIE BARDZO FAJNYM KUMPLEM;dddd SZKODA ZE POSZEDł NA MAINA ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
Pomyślcie jaka Tibia byłaby wspaniała, gdyby wszyscy sobie pomagali na codzień. Ile satysfakcji może dać myśl, że pomogliśmy i daliśmy trochę szczęścia bliźniemu. Każdy powinien pomagać, a nawet jeśli zostanie zbluzgany to nie łamać się i nadstawić drugi policzek(czy jak to tam szło). Naprawianie świata(również tibijskiego) nalezy zacząć od siebie.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
|
Ja dla odmiany poprostu przestane trapowac w mino hell na wielkanoc
ZACZNE NA WASP TOWER PS pomysl taki sobie ja raczej pomagac nie bede bo to do mnie nie pasuje ![]() a co do bluzgania to wisi mi to ,spotykam sie z takimi noobami kilka razy dziennie ![]() |
|
|
|