|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Założyłem ten wątek, bo chciałem nauczyć się paru wiązanek znaków z klawiatury, zwanych... hmm... zapomniałem XD... powiedzmy obrazków z klawiatury. I zapisujcie obok nich, co zostanie wyświetlone obok osób które przy was stoją. Na początek moje:
||ŚŚŚŚŚ |||ŚŚŚŚ||| |||ŚŚŚŚ||| |||,,, - napis COOL ---------- ~°\ .~°°~. .~° \ \¸~°\/ /\ \ \¸~°\ \ \ \/ /\ \ ..\¸,.~°´¨`~ -.,¸¸,. ` \¸,.~°´¨ --- wielki napis "LOL" Czekam na Wasze propozycje.
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Fajny temat, nie daje obrazkow ale fajne napisy
![]() ß§ ß|ŘŘĐ Ą§ ŃŘOB ß|ŘŘĐ - Best blood is noob blood ![]() ÇşŃGŽĹľLĹκѧ, ßľ ľ §ÎLL §ľ˘K! - Congratulation but u still suck ![]() ~¤ťŠŇŃGŽŔÚŁŔĚÓѧŤ¤~ Ě HŘPÉ ˙ŘŮ DĚÉ ŔŃD LŘ§É Ě ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fallen Angel
|
![]() To jest najbardziej wkurzjące: Jakiś koleś Wypisuje wielki LOL przy depo i nic nie da ise sprzedac, kupić, pogadać.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2004
![]() |
![]() Eee tam. Jak ktoś pisze wielkie LOL pod depo to znaczy, że coś go zagieło na maxa. Ja sam mam kilka takich bajerów i używam ich tylko w ekstremalnych sytuacjach. Bez urazy ale do sprzedawania jest kanał Trade a pogadać można zawsze na privie, więc bez bulwersu, naprawde nie ma o co.
![]() |
![]() |
![]() |