|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
co to jest to non pvp co jak sie robi charaktera to sa serwery rozne i jest cos takiego jak non pvp (np. Guardia) i slyszalem ze to oznacza ze gosc nie moze zabic goscia nawet na mainie! czy to prawda? wiec po rooku do jakiego miasta najlepiej isc skoro w zadnym nie zginiesz z reki innego goscia? i co to sa te domy bogaczy? radzcie mi plz!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
non-pvp- masz racje na takim swiecie gracz nie moze zabic gracza
Dodal tylko ze na takich swiatach jest wiecej zlurowanych potworow czyli podprowadzonych daleko od miejsca ich odrodzenia, ale po upadte ma sie to zmienic :dpvp- zabija sie ludzi dla expa ![]() Jakie miasto tak ? hmmm... mysle thais byloby dobre duzo trolli orci blisko fibula potem bedziesz mogl chodzic na cyclopy... ale moze byc tez carlin. Jednak ja osobiscie doradzalbym thais A te "domy bogaczy" to pierwszy raz slysze sa tylko normalne domki graczy, i w niektorych jest naprawede duzo fajnych dobrych i dorgic rzeczy. Aby miec domek musisz miec PACC (paltne konto) ![]() @down : thx za poprawki ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 29-07-2005 o 20:12. |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
|
Cytuj:
Nie można przejąć sumona, nie możesz nim też atakować, nie możliwy jest trening z graczem itp. Cytuj:
Tyko na PVP Enforced dostaniesz doświadczenie za zabicie gracza, który jest wyższy od Ciebie lvlem. Miasto - każde miasto ma w okolicy jakieś słabe potworki.
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
|
@up
Dodam jeszcze, że na pvp-enforced dostajesz expa tylko za gracza wyższego levelem i dostajesz, tyle, ile on traci. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
|
Hm, może Xeron spojrzał na mapkę Venore i tam znalazł miejsce "dom bogaczy".
Jeśli chodzi Ci o to - tam zamieniasz gc na pc lub cc, przy innym stoisku możesz kupić/sprzedać świecidełka i jesli dobrze pamiętam jest jeszcze stoisko z pierścieniami i naszyjnikami ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
dzienx za porady! czyli zeby miec dom trzeba miec pacc tak?
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Krasnik F
|
Tak zeby miec domek trzeba miec Pacc
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
non-pvp jest the best
zadnych pk mozna sobie czesto puscic afk ... ups itp. naprawde Guardia wymiata !! ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
|
Mozesz kupic pacc przz tibia.pl kosztuje on 95 zl za 3 miesiace
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
non-pvp ma jedną istotną różnice , nie licząć brak pk, czary szybciej miają, jest to bardzo ważny fakt, bo np. ja na pandori ek w cycopolis podpalałem kawałek drogi żeby tylko 1 cycek mnie atakował, na non-pvp tego typu czary znikają po paru sec
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
|
Według mnie najlepiej isc do Carlin masz blisko Trole, Bugi, dwarfy, misie, amazonki... Dopiero pozniej sie ewentualnie przeniesc do Thais...
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
Moim zdaniem najlepiej na poczatku gry jest zamieszkanie w Carlin... blisko trolle, pod zimia bugi, troche dalej masa goblinów i amazonki, a gdy bedzie sie ciut silniejszym mozna sie przejsc na zachód do Ghostland... żyć nie umierać!
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: top secret
Stan: Na emeryturze