|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Siemka all z kumplem założyliśmy "rodzinke" na świecie grimera każdy kto by chciał do niej dołączyć musi podać w tym pości swoje imie i musi być na koncu dopisane Demon Heart jeśli komuś nie pasuje nazwa to trudno bo już ta rodzina jest założona i raczej nie wprowadzimy żadnych zmian co do nazwy i prosze się do mnie nie czepiać czemu ten świat i czemu taka rodzina
pamiętajcie żeby pomagać dla członków rodziny w każdej sytuacij wszystkie poważne sprawy zgłaszać do : Chmielu Demon Heart lub Wilku Demon Heart prosze nie pisać głupich komentarzy jeśli ci sie coś nie podoba to wyjdź mam nadzieje że ktoś z was bedzie chciał do nas dołączyć pytania albo na priv albo w tym poście |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
Eee dla mnie przynajmniej rodzinke jak to nazywasz zakladaja dobrzy znajomi lub przyjaciele, ktorym mozesz zaufac a nei przypadkowe osoby
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
co to qr** ma byc nazwa po***ana:/ moim zdaniem rodzinie moshesz zaufac a przypadkowej osobie raczej nie
!!!!! iwec wg mnei to poryty pomysł;] ![]() |
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Świat: Harmonia
|
Cytuj:
Ślepy? A tak wogle to sam jesteś poryty według mnie jest jeszcze dużo polaków mądrych którzy sobie by pomagali itp ... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
@up
5 min przerwy na smiech Polacy to albo nooby albo piony, ci ktorzy nie sa nie dolaczaja sie do byle jakich rodzin To kolejny bezsensowny post bartsa wywolujacy agresje (aluzja do kald. ) |
|
|
|