|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Jestem bardzo ciekaw ile osób z tego Forum grało lub gra bardziej poważnie w Counter-Strike.
Co mam na myśli przez poważnie? Mianowicie to: - grasz/grałeś w klanie - grałeś/grasz na turniejach - brałeś/bierzesz udział w CB - wogule myślałeś o tej grze bardziej poważnie ![]() Dawajcie swoje odpowiedzi. Najlepiej podajcie nick(i) pod jakimi gracie/graliście i klany w jakich graliście. ---------------------------------------------- Cos o mnie: Nick: haxxbit , +, G@mbit Klany: SP(inactive) CB: byliśmy ale po tym jak klan przestał grać skasowałem go z CB Turnieje: mieliśmy za sobą kilka turnieji Również mieliśmy swój server jednak też offline(na razie) Mamy zamiar wrócić ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Nick: Ad. / Ad_ / Yuidarren / V4c3rd
Klany: |NH| (kafejkowy - inactive) CB: Był, ale już nie ma. Turnieje: --- (klan był "tymczasowy", ale szło nam bardzo dobrze ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() hmmm bylem kiedys w avam
![]() gram nalogowo do dzisiaj tylko ostatnio w tibie troszecze czesciej ale i tak calky czas uwazam, zeby formy nie stracic ![]() avam ][ Vorment || DoS )( Vorment sex..analny.. )) // )) \\ (( Vorment ostatni byl takli zalosny ze wyszedlem zalosnie to wygladalo i sie nie miescilo jak wcisnoles TAB, n owiesz tabela statsow gralem w CB z bratem ciotecznym 2 on 2 jako sex ...... turniej wygralem z bratem w cafe ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Grałem oj grałem w CSa. To były pamiętne czasy. Była to kultowa gra tuż przed Tibią. teraz to sie czasami do kafe chodzi z kumplami w CSa pograć. A po co nie w Tibię ? W Tibię gram w domu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Hmmm, ja nigdy w klanie rzadnym nie byłem, ale nawalamy w CS co tydzień w cafe z kumplami, jest nas z 10 osób (taki mały nieoficjalny klanik
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() W CSa grałem dawniej i bardzo mało.Po prostu gra mnie nie kręci.Jednak od 2.5 roku szpilam w UT i mam za sobą 4 klany(to i tak niewiele znam osoby o podobnym stażu które zaliczyły już z 12
![]() ![]() Nie chciałbym zakładac nowego topicu więc zapytam się:Czy jest tu może ktoś z polskiej sceny UT?? Moje dane: nick-Kane aktualny klan-AcE(Advanced Combat Executors). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2004
|
![]() ja gram w tibie ale trenuje tez w CS bo chgcialbym sie dostac do dobrego klanu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Spoko gierka , grałem dosyć dawno. To były czasy...
Już nawet nie pamietam nazw klanów ![]() ThB którego sam założyłem. ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2004
![]() |
![]() Nicki: maly.pingwin.Pik-Pok / N!tz^ / !
Klany: ATP^| (kafejkowy, ale zajeliśmy drugie miejsce w turnieju) CB: Kiedyś, dawno..... Serwery 1.5: Siodemka / IMPULS CaMp [TP] Serwery 1.6: IDK MegaSlot |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() nom... grywało się owego czasu, i grywało by sie do dzisiaj gdyby admin sieci (ch*j jeb*ny) nie podzielił nam sieci na sektory... ja jestem w sektorze gdzie do gry w CSa mam... 2 osoby
![]() ale kiedyś to łuypaliśmy z kumplami ostro... było łącznie 20 osób z których możnaby skompletować dobry klan ![]() eh, to były czasy... ja i TAo vs 4 przeciwników... 15:7 dla nas... ostatni, niezapomniany mecz ![]() pozdro! spadam, bo się rozkleje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Ithelios/kane
![]() Batonixa z Delty kojarzysz ? rl bro moj ![]() (Delta > najlepszy polski klan ctf ![]() Kane : iksigrekz, xyz kojarzysz ? to ja popykiwalem na silesi, sith, delcie czasami ![]() ![]() W csa czasami, w cafe, ale skoro wychodzi Unreal Tournament 2K4 to nara csie ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Grałem keidyś nałogowo
![]() Teraz no czasami... Z|3L0Ny -grałem w smokach -byłem vice w -=Kol=- ![]() Grałem i miałem admina na PCI64.pl to wszystko było daleko przed Tibią... Teraz czasami wejdę sobie na cska pograć
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() Wydaje mi sie ze jestem jakimś 20 graczem na lanie...
Jestem w klanie który ma za zadanie całkowicie sobie podporzadkowac lan i jak wiecie reszta klanów nie odda za darmo skóry i praktycznie nie ma tygodnia zebysmy nie grali klanówki. Cb-nie mamy jeszcze tak dobrego zgrania. A wiecie co to jest lanparty ? Bedę uczestniczyl, ale bedzie jazda. Tylko jak ja przeżyje te noce bez spania... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |