|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Rookstayer
Imię: Jarryn the Rookguardian
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Irferna
Poziom: 15
Skille: 18/21
|
![]() Ile razy juz wam sie zdarzylo ze zabraklo wam solu pointow? Bylem raz na guardach i uzywqalem runek. Kiedy konczyly mi sie runki robilem nowe (mana fluidy pomagaly mi
![]() ![]() A czy Wam tez sie taka historia przydarzyla z solupointami? Piszcie. PS. Dzieki za wyratowanie mnie z opresi stary! Ostatnio edytowany przez Dark Jarryn - 12-09-2005 o 16:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Bieszczady
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nietegi sukamonek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 62
Skille: :D
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() masz racje
![]() ![]() ![]() wiec cipy wywalcie te durne SP alebo dajcie krótszy czas regenerowania sie ich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Cip stworzyl soul ponty zeby zlikwidowac sytlacje ze koles sobie robi runy 24/7 na dobe na macro....
A co do twojej sytlacji... To wlasnie przyklad braku myslenia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Madry Polak po szkodzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @2Up: Nie promocje tylko PACCa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() @Dark Jarryn
Pytanie nr 1 ... Ty robisz runki na hunt na huncie? lol 2. Jakim cudem expiąc na guardach zabrakło Ci SP? 3. Guard daje 165 expa...który Ty masz lvl? 166+? Lejąc je non stop(expiąc) rosną Ci non stop soul pointy...ja nie mogę jakos zrozumieć jak mogło Ci ich zabraknąć skoro SP rosną szybciej niż mana. A mówisz, że many miałeś duzo. Następna sprawa to taka, że teraz się nauczysz zostawiać kilka runek na powrót z miejsca huntu. Przyzwyczailiście się do stania pod depo nie wychodząc expić dalej niż okolice miast to teraz są kłopoty bo nie ma z czego runek robić. Bardziej powinniście się zając tym gdzie expić i nauczyć się grać a nie ciągle tylko płakać jak to ciągle dostajecie kłody pod nogi. SP nie przeszkadzają normalnie grającym ludziom.
![]() |
#8 | ||||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A jak trzeba to potrwafie deadnac dla przyjaciol wiec niczeo sie nie boje! |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() re@ up
Po 1: nie na "hancie" tylko na huncie Po 2: To sie odzwyczaj Po 3: zrobiłeś double posta Ja też robie runki w czasie huntu i nie tylko na ten hunt czasem nawet na następny ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() heh miałem podobną akcję co ty tyle, że dedłem xD. Najgorsze jest do że np. mam 35 souli i ide na exp równocześnie porobić sobie runki ( przynajmniej czas mnie nie zjada, bp uh ponad 3h czy ileś tam ). Zabijam i robie Uh i jak już wracam do miasta to mam...( jak tu np. 35 soul ) ok. 40 souli tylko albo nawet i mniej jak miałem xd. Mogliby zrobić jeszcze, że sp się odnawiają przy każdym dednięciu xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Według mnie soul pointsy są spoko. Przecież jak expicie na czymś co daje więcej expa niż wasz lvl, to raczej macie soul pointy na runki -,- 2 soulpointy na 4 minuty, a aby zrobić sd trzeba poczekać 22 minuty, trzeba poczekać, hmmm... 10 minut na soul pointsy, i 22 minuty na runkę. Więc, nie wiem jak można mieć problemy z sp chyba że się expi na czymś kiepskim (ale wtedy nie trzeba raczej runek
![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Somewhere In Time...
Imię: Vonath
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Poziom: 61
Skille: 82/...
Poziom mag.: 16
|
![]() Gruuuaarr.... Soule to jest porażka i co tu wiecej gadać... Nie można najlegalniej w śwoecie pomanasować bo souli zabraknie --.--
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ------------------------------------------------ A tak na serio to mi soul'e nie przeszkadzają bo nie używam makro do robienia runek, a jak robie UH lub HMM'y to zawsze expie na rotwormach ![]() więc soul'i mam zawsze full ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() tylko narzekać umiecie, ja jako druid sam po upie narzekałem na SP ale nauczyłem sięz nimi żyć i teraz myśle że są świetne. ceny poszły w góre bo nie ma już farm i wreszie ludzie zaczynają grac uczciwie. nie ma sensu narzekać na cipów bo i tak nic nie wskuracie, nabijecie sobie tylko posty których licznik jest wyłączony jak mi wiadomo. Więc skończycie z takimi głupimi topicami, przyzwyzajcie sie do SP i nauczcie się myślenia... najchętniej byście tylko właczyli bota żeby za was grał a potem się chwalili jacy wy jesteście dobrzy, a to nei na tym polega tibia... jak dla mnie SP są dobre bo skończą się wreszcie problemy z cheatowaniem a za 2~~ miesiące i tak ludzie już się przyzwyczają...a jak się nei podoba to nie musisz grać... kto ci każe?? Możesz skończyć w kazdej chwili....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Spoko są soul pointy -.- przynajmniej ceny bp runek poszly troche w góre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Imię: Minne Reid
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() Cytuj:
co do soul-point to ja dalej jestem zdania, że są dobre, nie przeszkadzają nawet w używaniu mana-fluidów bo co to za problem jeśli zabraknie sp, pójść poexpić, zdobyć ich trochę i dopiero potem wypić kolejne mf ? Co do 1 wypowiedzi kolegi jak to on nie padł prawie na soldkach to troche za mocno przesadzona ta twoja bajka...biorąc pod uwagę to że jeden run gfb zajmuje dokładnie 3 sp a ty lejąc guardy robiłeś inne runki, to, niemozliwością jest aby ci tych sp zabrakło tymbardziej że odnawiają ci się one przez 4 minuty.... anyway...na PaCC jest dużo, dużo korzystniej z sp ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Goth Aldeodon
Świat: Astera
Poziom: 14
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Dotej pory nie spadlem z ilością SOUL POINTÓW poniżej 50.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
fajnie sie z hmm strzela do bearow ? Dragu pora zrobic sobie uhmakera ![]() Ostatnio edytowany przez Racoon - 14-09-2005 o 14:39. |
|
![]() |
![]() |