![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: LW
|
![]() Factor Knight z Mythery, 105 lvl elite knight rooked.
![]() http://rapidshare.de/files/4498713/factor.rec.html Ogladajcie i komentujcie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Thais ;d
Stan: Aktywny gracz
Imię: Egzo~;d
Profesja: Elder Druid
Gildia: Crazzy Fox
Świat: Celesta
Poziom: 38
Skille: xx/29
Poziom mag.: 48
|
![]() BIG lool nie rozumiem czemu on niszczy cudzą prace.. gdyby jemu ktoś rook chara co by mówił he.. ? naprawde nie rozumiem
BTW: Powiec dlaczego rook ?
Huhu 18:27 You see yourself. You are an elder druid. You are Vice Leader of the Crazzy Fox (Picza). Kto Przygarnie Zdrapka? Lub Egzo? PozdROWienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Wielka głupota tylko tyle powiem zniszczyć cosik takiego :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Cytuj:
Bo po 1 - na Mytherze panuje genialna sytuacja polityczna (BR VS reszta świata)... no to po 1 - Factor Knight jest brazylijczykiem po 2 - zabił mnie ![]() Tego było za dużo i wreszcie się ktoś wnerwił ![]() PS... ale czemu hack ? Nie lepiej było go zabic... zabilismy Golden Breath'a to czemu nie mieliśmy zabic Factor'a ? [troche zazdroszcze temu Panu który jest teraz w posiadaniu rzeczy Factor'a... raz mi pokazywał itemy... miał 4 magic plate armory i dużo, dużo innych... 2piętrowy domek, podłogi z blue robe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xyrius - nic dodac nic ujac. Chociaz jak ktos dokladnie ogladal filmik to Mr. Hacker mowil ze dla 8 lvla wszystko dal. Moglem przyjsc pare minut wczesniej moze bym cos dostal.
![]() ![]() Mythera walczy o wolność. Jak widzieliscie Wszyscy chca zeby xudon zostal schakowany ![]() ![]() 15.17 Factor Knight: Nastepni Sir Corn i Sir Soyo ![]() 16.03 Factor Knight: Xudon dziwko - ![]() Milego ogladania ![]() __________________________________________________ ______________ Druid Feni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @xyrius.
wiesz dlaczego zazdrościsz?? bo jestes polakiem.. a polak niestety taki charakter juz ma piszesz powody 'bo mnie zabil', chyba z tego co napisales mozna wywnioskowac ze jestes *******niety, wszystko praktycznie jestes w stanie przezucic z gry do rl, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() SZkoda ze takie chary sa rookowane :S gosciu sie meczy prawie rok albo ponad i dupa nic mu z tego nie zostaje :S
Btw na galanie byl taki 138 MS tez sie prawie zrookowal (17lvl) |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Imię: Domelek-Elemelek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 29
Poziom mag.: 15
|
![]() taaaa plz xudon next
pan hacker rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajemnica ;p
Profesja: Elite Knight
Gildia: Society
Świat: Eternia
Poziom: 48
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
|
![]() Hakerzy to frajerzy bezwzgledu kogo hackuja :/ czy to br czy to szwed mysle z emu sie nie nalezalo zrookowanie 105 elita za to co kolega wymienil wyzej :/ mozesz sie cieszyc ale zobaczsz i ciebie kiedys hackna t bedziesz patrzyl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Napisałem 'bo mnie zabił' <- ale to miał być taki żart -.- moze mało smieszny ale nie napisałem tego jako 'prawdziwy' powód @klicz: Tez uważam ze nie należało go shakować (można go było huntować przecież..) Shakowali mnie... całkiem niedawno... brazylijczycy... i jakoś nie narzekam, grałem jeszcze z tydzień po odzyskaniu konta a potem sam z siebie przestałem.. Te powody które wymieniłem - niektóry były moimi propozycjami za które Factor został shakowany... a o niektórych mówił sam Mr. Hacker ! Może nie że się ciesze...ale jeśli Mr. Hacker jest taki zdolny i byłby w stanie haknąć innych... to wtedy sytuacja Mythera możeby się ustabilizowała (nie mysle tu o mass hakowaniu, ale może Furious [nowa panujaca na mytherze gildia] zdając sobie sprawe z tego ze mogą zostać haknięci może troche przystopują z huntami i price listami)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Idiotyzm.... Wielki idiotyzm... Człowiek się namęczył, a wy to zniszczyliście... Że niby miał fajne itemki??? Ale na nie zapracował. A co, jeśli się potem powiesił? Masz na sumieniu życie ludzie. Ja nie wiem co bym zrobił, gdyby mi shackowali postać...
A ta wojna tam, że br vs. pozostali to według mnie idiotyzm... totalny. Znam wielu br, są super, wielu swe, są jeszcze lepsi. Najgorsi są polacy, dlatego ja się w grze nie przyznaje do tego, że jestem polakiem i mi dobrze z tym ;d
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Świat: PA-ndoria
Poziom: 64
Skille: 82/50
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Boze jakie debilne komenty. Toz to ****a tylko gra _._
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chlopie, Factor Knight z hackowal innych, a wszystkie te itemy to skad ma? kilka mpa z loota? z demona?
![]() Tak wogle nie powiesi sie -.-. Bez glupot prosze. Wielu Br z Mythery sa Power Abuserami, my sie cieszymy ze factor zostal zrookowany. Nie chcemy ludzi, ktorzy zabieraja nam loota, oszukuja, wyganiaja z expowisk etc. My chcemy grac normalnie, nei bojac sie ze jak wyjdziemy z dp jakis pk, PA nas zabije -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
|
![]() Zebym cie zobaczyl na real to bys odrazu mial noz w gardle i kilka botow.Twoich kolegow rozniwez bym zaj****.zabil cie no i co.? trudno ma lepszego chara i gra sie dalej.A teraz masz klopoty.Mam twoj adres i sporbuje sie wybrac do ciebie w tym tygodniu.Do jednego mam jechac.Nie lubie ludzio hakerow.Tamte tez ma wpier** za keylogera.A ty jeszcze gorzej za rookowanie tego hcazra.Do zobaczenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
![]() |
![]() Jak juz mówiłem - obecnie mi to wisi bo niegram... ale faktycznie... 23/7 grać w tibie... taak... to napewno ciągle jedna i ta sama osoba robiła-.-
Więc masz rację (feni) Ja rozumiem - to tylko gra... wiec Mr Hacker - w zasadzie nie potrzebnie go rookował A My - nie potrzebnie sie tym przejmujemy @vynal3ck: to do mnie ? Bo po 1 - to nie ja go idioto shakowałem, po 2 - już na Ciebie czekam (j/k ![]() noob plax ? A jak nie domnie - Mr Hacker sie tutaj nie wypowiadał ![]() Zapomniałem dodać: niewiem czy wiesz ale pobicie jest karane.. a juz w szczególności pobicie nieletniego Ostatnio edytowany przez Xyrius - 30-08-2005 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
BUahaHaaHHAHh o ****a kolo ales *******nol jak dzik w płot BUahaHahA Powiesil sie z powodu gry... wiesz nie wszyscy sa tacy po***ani jak ty... omfg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Wiesz co ja ci ****a powiem?? Jesteś c*** zwalony i tyle <--- do hakera.
I co z tego, że woja była?? Nie lubie br ale takich polaków jak ty też nie. Ciekawe jak by tobie było jakby ci tak zrobili z takim lvl. ..!.. <---- for haker and tekst up też for haker. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Nie cytujcie mnie proszę i nie komentujcie ale moim zdaniem ten film byl glupi na maxa... Koleś ma elite na 105lvl a jakiś hacker w dwie godziny rookuje go... Ludzie to tylko gra po co marnować czas na robienie takiego poziomu skoro następnego dnia jakiś lolek robi mu 1lvl... IDIOTYZM
EDIT : sorka ale nie czytalem tematu ![]()
DLACZEGO W ŻADNEJ GAZECIE NIE MOGE ZNALEŹĆ RECENZJI TIBII?!?!?! Ostatnio edytowany przez Saviour of Sula - 30-08-2005 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() No i po co to?!
Ani to śmieszne ani mądre >.< Wielkie współczucia dla tego gościa który został schakowany ;< nawet jak to byl br i wygrywał wojne >.> (chyba ze zrobił komuś coś takiego byłoby oko za oko -.-) @Haker - jestem ciekaw czy gdyby Ciebie ktoś rooknął byłbyś zadowolony... |
![]() |