|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Wczoraj ekipa z NG zabiła Yunichiego (pierwszego maga na serwie no i Polaka) na wspólnym huncie. Yunichi mowil mi ,że zabili go za to że wyprzedził mannowa i za to ,że jest Polakiem i nie można im ufać. Yunichi jak i Katmai dostali hunta nazawsze i nie mogą nawet zapłacić. Chciałbym aby wypowiedzieli się ludzie którzy są w temacie (polacy ktorzy zostali w NG) o co tutaj chodzi, jakie powody takiego postepowania podaje oficjalnie NG.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Old Barteko
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vivere
Świat: Obsidia
Poziom: 60
Skille: -.-'
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja sie juz boje skilli nabijac. Wejdzie jakis hlvl na skille na tibia.com zobaczy kogos z polakow na pierwszej stronie i zabije. Co to za gra. Nie mam juz zamiaru zmieniac serwera. Wogole NG za bardzo sie zadzi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() ech....
szkoda szkoda, yunichi zawsze spoko był i nigdy niespotkałem żeby PA. Ale to co zrobiło NG to lekka przesada szykuję się chyba wojenka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Robi się powoli bardzo napieta sytuacja... czekamy na wypowiedzi głownie polaków z NG, jak i ludzi z Grinders. Chyba nadszedl czas na podjęcie jakiś konkretnych decyzji. Lecz wcześniej wypada dobrze rozeznać się w sytuacji i w faktach dotyczących wyrzucenia Katmaiego i Yunichiego z NG.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() NG robi PA bo sa najlepsi na servie i co sie dziwic kazdy z was by tez tak robi a ze nigdy niebylsicie najlepsi na servie to niewiecie co to znaczy.
Maja wladze wiec robia co chca i co sie dziwic
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Imię: Kiroy Wind
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() @ up
Święte słowa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Imię: Raxilon
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Zgadzam sie z przedmówcami, ale jest jeden aspekt, którego nadal nie rozumiem - moja śmierć. Rozmawialem z ludzmi z Grinders aby wyrzucili mnie z gildii jesli bedzie jakakolwiek wojna, bo chcę być neutralny, vixi, kiroy i pare innych osob pytalo czy walcze, odpowiadalem, ze nie. I co mam z tego? Jak zwykle ze 300k w plecy za darmo, to powoli zaczyna byc juz frustrujące.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Z tego co wiem to yunichi zostal zabity za to ze byl lepszy od mannowa. A polacy w NG to nooby i zdrajcy podobno kiroy byl w grindersach tylko po to by szpiegowac dla ng (jak ja tego nooba nienawidze) i namawiac do wojny a sam w pozniej przeszedl spowrotem do ng. Przez niego grindersi sie rozpadli i wszyscy sa huntowani. Tak wiex raxilon pretensje mozesz miec tylko do swojego "kolegi" kiroya winda. Moze da sie jeszcze cos zrobic ale nic na sile. Napewno bedzie jakas wojna i ja tez sie przylacze bi nienawidze ng. I wy zrobcie to samo bo jesli sie polaczymy wszyscy to jestesmy w stanie z nimi wygrac . A pierwszy padnie zdrajca kiroy wind .
Fuck NG P.S. Uwazajcie na to co mowicie bo kiroy jest wsrod nas!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Imię: Raxilon
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kabanosek
taa polaczki do boju ^^ życze powodzenia w szczególnośći jak mają walczyć ludzie tacy jak ty XD @Raxi mozesz na mnie liczyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raxiu jestes free ty moje sloneczko
![]() Kabanosek ![]() ![]() ![]() a co do Katmai i Yunichi to ja sam nie wiedizalem ze taka akcja sie stanie hrhrhr jaka jazda ![]() Aha i Reszta Noobkow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam White Wolfow Raxia I reszte ziomali Awolverka tez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pitt a co do rasizmuskoro wy przyjeciele Erusa jak np SOl mogli byc wolni to chyba jednak nie o rasizm tutaj chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() wiesz kiroy troche sie o cala sytuacje martwie bo zapowiada sie ze zrobie najwyzszy mlev na obsidi ;] (w pracy tylko robie runki zeby w razie kontroli dac log out ) no i nie chcialbym z tego powodu deda od mannowa zaliczyc. Postanowilem sobie byc pierwszym z 60 mlevem. Co w tym zlego ? No narazie obserwuje rozwoj sytuacji ale to ze twoj kolega z gildi (o czym mi jakies low lvle doniosly ) mnie exivowal niezbyt mi sie podoba. Znam tylko jeden powod dlaczego ktos z NG to robi.Na dodatek na moje pytanie dlaczego to robi nawet nie raczyl odpowiedziec, a akurat ten gracz znany jest juz na serwie ze swojego PA.Dobra nie bede tu ran rozcieral. Nie wnikam czy poszlo o zazdrosc mannowa o to ze go yunichi wyprzedzil czy o inne gowno. Cos sie dzieje na obsidi, cos niedobrego , a czas sam podyktuje rozwoj wydarzen.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Giżycko
![]() |
![]() Wiadomo ze bede tepic was i to zanic ;] Powiedzie bo po co im zagrozenie ze strony polakow(byscie rzadzili to samo by bylo ).Wszyscy grali wczesniej na Arcani i przegrali.Ale na Obsidia jest za malo polakow na wysokich levelach .Pewnie sporo z was odejdzie z tego swiata i bedzie cool xD.Jak to moj kolega powiedzial z danubi ze juz w Bad Boysach jest nudno i odszedl. A jednak teraz wlasnie przegrywa 5:1 wojne i mam nadzieje ze przegraja;pCo do obsidia wystarczylo by tylko 8 osob nic wiecej (to sie liczy z tym ze nie moglibyscie na wojnie expic ,albo jakbyscie expili to jak kogo niema ,albo wszyscy byscie np.expili na Dlach xD)Chodz lepiej zebyscie to wy wskakiwali im do jaskini i ubijali jak dobrze to rozegracie to macie duze szanse wygranej.Chodz watpie w to.Latwiej dogadac sie z kumplem z rl niz w tibi.No i unas w miescie w Cafejkach ludzie sie spotykaja i prowadza wojne ;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() mi już braknie słów na politykę liderów NG ... pamietacie kogos takiego jak Warcy? ... za co on mial hunted? za to ze m.in. praoler the mage zabijal jego memberow?... ale nie rozumiem jednego jak mozna huncic swoihc memberow przed wywaleniemich z gildii ... dla mnie to jest chore-.-
pozdro dla jedynego sprawiedliwego Kiroya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
|
![]() lol owszem padl yunichi i prawie;/ katmai ale to nie znaczy ze to jakas nagonka na polakow to jest propaganda . a co do wczorajszego dnia to owszem padlo paru polakow ale w wiekszosci z wlasnej winy . to oni zaczeli mnie atakowac wiec padli. anty sam tego chciales;p. i prosze zanim ktos jeszcze nazwie mnie zdrajca to moze najpierw przypomni sobie 1 wojne jak to ja liczylem na was i sie nie doczekalem... i to nie wy a NG mi pomoglo i kicknelo swojego rodaka ratujac polakow. ( btw. i to katmai byl kompanem erusa )
p.s. peero tobie to chyba sie cos poprzewracalo od tego PG bo dobrze wiesz ze planowales atak na NG jeszcze zanim padl yunek wiec nie strugaj teraz niewiniatka yunek masz u mnie wieczny szaacunek, jestes naprawde dobrym czlowiekiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() podczas 1 wojny bardziej zawiedzeni byli niektorzy polacy lvle 30-35 gdyz wtedy nie jeden z nich padl , a nijacy vixi , kiroy , raxi poszlo se do NG zostawiajac wtedy nas na lodzie
![]() ![]() Ale jednak troche wybiegne od teamtu.. za co padl Fosils? .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
|
![]() Kabanosek jesli niejestes pewien czegos to na CH** to wypisujesz ,a i wiesz kto to jest noob? bo chyba nigdy w lustro niespojzales
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Świat: Titania
|
![]() Chyba Obsidię czeka to samo co Morganę... Już wielu graczy zapowiedziało odejście na nowy server (plotki głoszą że mają wystartować w ten weekend). Obsidia się wyludni
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Imię: Scathach de Danan
Gildia: UnderWorld
Świat: Danubia
Poziom: 110
Skille: 87/84