![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 24
Skille: 19/20
Poziom mag.: 42
|
![]() Jak w tytule zostałem haknięty straciłem 200k więc odchodze oto link do filmu
http://rapidshare.de/files/6061267/Kasgandar*****.html życze miłego oglądania Comment plax
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() filmik ładnie wykonany, współczuje hacka.
Pomyliłeś troche tytuł piosenki powinno być "Numb", a nie "Meteora 13" Meteora to tytuł płyty, a 13 to pozycja piosenki na płycie, ale i tak jest spox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Gratuluje filmu, współczuje hacka. Ładnie wykonany film i Świetna muzyka. GZ
![]() ![]() Nie poddawaj się nigdy, ja choć padłem nieraz, powstałem. Los mnie skarcił wiele razy. Prawdziwych męszczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają tylko po tym jak kończą. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja się niepoddaje mam nową postać postanowiłem pokazać ludzią że po updacie wcale nieskonczyla sie Era pallków (po 6 dniach mam 60/50) niemówie nikomu nicku bo Haker troche nabluźnił na wysoko levelowców (pozdo dla Liinka )
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nathian
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Po pierwsze Świetny Film
![]() Po drugie nie poddawaj się graj dalej nie warto kończyć wszystko odrobisz ![]() Jeszcze raz GZ Filmu aha i jakbyś mógł to powiedz mi jak moge zrobić film wmv jestem noobkiem w tych sprawach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widziałem dużo lepsze filmiki wmv no cóż mi się nie podobało...
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Thais
Imię: Dark Magician Luki
Profesja: Sorcerer
Gildia: Red Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 37
Skille: 19/23
Poziom mag.: 49
|
![]() a mnie sie podobało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Masz grac !! (xD)
tylko nie na pandorii bo duzo nowych tematow powstaje ze ten swiat pelny jest PA i wojen ... wspólczuje hacka mam nadzieje ze hacker nie byl takim HU*** (zreszta i tak jest -.-) ze Ci chara zrookowal badz spadl o pare lvli Zobaczcie co sie na danubi dzieje Eros de'vrie - hacked - do 28~ lvla zjechany ![]() Palladyn Gary - również ![]()
Querix of Ice voc : ![]() skils : 88/63 m lvl : 18 ![]() lvl : 72 ![]() ||...||....||.||..||\/||..||..||\..||..||||||..||||||..|| ||...||....||.||..||\/||..||..||\\.||..||...||.....||....|| ||...||....||.||..||...||..||..||..\\|..||||||.... .||....|| ||...||||.|||||..||...||..||..||...||..||...||.... .||....|| ..............Earth...........Air............Fire. .........Water |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Tarnow
|
![]() Graj mi innego chara 2 razy zhacka i jakos gram
Nemtor tylko szkoda ,ze zepsoles szczescie mojego kolegi ktory przestal grac bo ty i masa zaczeliscie go huncic ;/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Gis PAmietaj masz zawsze przyjaciol filmik jest za***isty sory za bluzgi
![]() ![]() ![]() ![]() P.S To ja sid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Musze Ci powiedzieć kolego że zaimponowałeś mi. Po hacku nie zachowałeś się jak jakiś newbie i nie zacząłeś krzyczeć: Bueee haknęli mnie!! już nigdy nie zagram w tą głupią grę!!! bueee!!! mamo!!! Tylko podniosłeś się i grasz dalej. Wielkie GZ!! i życze ci miłych chwil spędzonych przy nowej postaci. Filmik fajny aczkolwiek widziałem lepsze. Ale i tak fajny filmik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Heh zadko komentuje filmy lecz ten zrobil na mnie wielkie wrazenie
Dobre motto masz na zycie Swietne dobranie muzki Good luck w zyciu i oby tak dalej.. ![]()
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() Cytuj:
A co do filmu to ładnie wykonany i współczuje hacka
Mezczyzna Niebezpieczna Bron Posiada Bo Strzela Jak Do Pochwy Sie Ja Wklada Ostatnio edytowany przez ponury demon - 10-10-2005 o 16:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() MAM PYTANIE !!!???
Masz zamiar skończyć czy nie bo na końcu napisałeś że hack cię nie powstrzyma ???!!! ;] jak moge to rozumieć !!!??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram dalej inną postacią ten sam świat bo chce się zemścić na paru noobkach Nick dlatego pozostanie tajemnicą lv też bo by się co poniektórzy domyślili a skille wpisze za tydzień
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Wrocław/Popowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Reveries Heart
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Valoria
Poziom: ~30
Skille: Unknown
Poziom mag.: xX
![]() ![]() |
![]() ile wynosi ten zasrany limit?! tj. ile np moge sciagacf filmów na dzien czy jak? odpowiedzcie bo mnie trafia :S
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Fajny film, szkoda, ze cie hakneli :/ |
|
![]() |