![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Skille: 65/65
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pod biurkiem (jem karaluchy)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kurczak Neo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Guardian Angels
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: z/w
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Heh.. Widac nie masz doswiadczenia w robieniu filmów, ale jeśli to twój pierwszy film, to jest w porządku.
Film ogólnie taki sobie, ale mogłeś zobaczyć ich levele itp., bo nic nie widać o co chodzi... Aż się prosi, żeby takich słabych low lvl z truskawką atakować. Aleco oni właściwie robili? Siedzieli w miejscu i się nie ruszali? Dziwne.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm dokłądnie to nie wiem ale sami widzicie na początku filmu Thon Aldor: to jak sprzedasz mi tego thunder hamera...... dużo takich nobów sie pałęta a ja miałęm lagi że huu...... oni mmnie teraz strzashą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() to miało być zabawne? czy jak, bo normalnie to jest nudne i głupie -.-"
zaatakowałeś swoich dwóch kolegów, którzy Ci nie oddawali i się cieszysz -.-" błedy: 1. nie otwierałeś ciał ! 2. koleś na początku pisze a potem jest afk -.-" 3. masz super mlvl ![]() nie warte ściągnania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh może nie zauważyłeś jakie miałęm lagi i wogule co do mlevelu....
jak mash postac z przed updeat to możęsz mieć extra mlevel bo siedzisz przed dp i czarujesh ...a teraz jest takie cos jak soul....... ![]() ps .twoje skille są urocze hueheuheuheue...........-.- Ostatnio edytowany przez master-pacuch - 09-10-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i weź nie mów o skillach, bo nie masz o nich pojęcia....poprosić kolegów by stali nieruchomo, walnął czara, a potem siedział i próbował ich dobić z broni, a że nie mieli eq to mu jakieś hity wchodziły (1-10) ...-.-" gdyby mieli eq, bronili się to byś nawet minuty nie wytrwał -.-" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() akurat mam pojęcie o skilach bo miałem 26 knighta......... a wogule ja tych kolesi nie znałem.......H*J CI W D*PE!!!!!!!!! ZIMNE PIWKO
A I jak zdobywasz soul to i exp....a to wiążę się z wyższym levelm.. Ostatnio edytowany przez master-pacuch - 10-10-2005 o 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jeżeli ich nie znałeś to sa oni super noobami....najpierw pisze do Ciebie a potem jest afk jak Go atakujesz ...lol....buahahahahahaha -.-""" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ok z tym sie zgodze że komentarz to komentarz może akurat tobie się niepodobało ale pierwszemu co odpisał troszke sie podobało
![]() |
![]() |
![]() |