|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() Siemka!!!
Potrzebuje maluuutkiej pomocy ![]() Jestem z HIBERNY mieszkam w AB moj nick to Luzukike(Jestem ( ![]() ![]() Przejdzmy do rzeczy: potrzebuje pomocy jakiehgoś kompana miłego kolegi/koleżanki( lepiej koleżanki ![]() ![]() ![]() Z góry WIELKIEI DZIĘX wszystkim którzy pomogą, aha piszcie na gg:2230383 bo forum cos często siada:/X |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() lol ale po co odrazu sonda???
Już po raz trzeci dzisiaj bezmyślna sonda.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Lepiej pros w grze. Tu żadko ktoś sie umawia na hunta. I raul ma racje. Po co ci sąda?
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() huh... arrowki, i ab ghoule/slimy itp
popraw skile do 50-60 i idz sobie na dwarfy, potem dwarfy soldiery [OT] Umiesz liczyć? Licz na siebie!
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Sorry RaulMAdryt
![]() takj jakoś wyszło zapamietam na przyszlosc aby nie robic sand ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Słaby temat, słaba sonda, wogóle -> chore pytanie
![]() Co Ty człowieku niańki szukasz na forum ? Weź się lepiej do expienia i napewno poznasz kogoś w grze z kim będziesz śmigał na wycieczki ![]() A o silniejszych potworkach to możesz narazie zapomnieć, bo 4 roty Cię otoczą i będzie po klockach ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Ja bym ci pomogła ale niestety gram na Titanii
![]() A co do sondy: Po 1: Po co ta sonda (ale ja ci nie zabraniam ![]() Po 2: Coś masz 7 głosow na NIE a 0 na TAK ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ok, wybaczcie to mój pierwszy POST chciałem coś napisać
![]() Coś na zasadzie takie "lewej" Gildii ![]() ![]() nie udało się no trudno |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() E tam no zrozum 3/4 ludzi z forum ktorzy graja w tibie to tacy, co sami do wszystkeigo dochodzili blablabla a ty se chcesz bezproblemowo 'wykupic' blokera i isc na costam...A teraz jeszcze gadasz 'Chcialem miec kolege...'
Po 1:Nie kazdy tu gra na Hibernie, wiec wprowadzasz w blad 80% forumowiczow(tj mysla ze jakis wartosciowy temat a tu... Np mnie) Po 2:W TIBII SE KOLEGOW SZUKAJ, bo takie cos nie ma sensu...Albo popros rl kumpla(moj kolega juz ma blokera na dwarf guardy tylko skille ma do 70 wytrenowac ![]() Po 3:Wez se skille potrenuj bo ja na 9 lvlu mam lepsze... Po 4:A po co od razu na cos mocniejszego...MMORPG's to sztuka cierpliwosci i poznawania ludzi...Bez tego nie masz przyszlosci... a)Cierpliwosc-NIE MA TAK ZE PO MIESIACU GRANIA W MMORPG IDZIESZ NA DEMONA CZY INNEGO SILNEGO STWORA b)Charyzma-BEZ KOLEGOW DLUGO NIE POZYJESZ... Po 5:GRATZ za sonde-14 glosow na NIE, 0 na TAK...Zakladajac ze zaden modek tego nie usunie, jakie beda staty jutro wieczorem? ![]() Po 6:Zycze milego grania w tibie ![]()
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mysl zanim cos napiszesz... lepiej byc ostroznym niz deadowac. ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Tak wogule to sobie sam na razie poexpuj. Po co ma Ci jakiś 20 knight 3/4 expa zabierać z.... nie wiem.. Soldów? Lepiej nabij 50 dista (mimo wszystko u palla szybko to idzie), zakup sobie bp uh czy bag uh na wszelik wypadek (Mino Archery) i smigaj na PoH na cyckach!! Ja na Twoim lvl juz po pohu smigalem i mi niezle szlo (mialem troche wieksze skille). Wiec moja rada zebys nie szukal blokera na razie bo to tylko opuźni Ciebie i Twoją postać w poznawaniu tej gry.
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Mogrim Korotir ---> Titania ---> Sorcerer ---> 15 lvl |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ok
![]() THX za rady. A teraz sformułuje to inaczej czy nie chcelibyście Stworzyć takie bandy i razem po "sznureczku do kłębka" dojść na hight lvl, w kilku zawsze raźniej, podkreślam że jeśli o mnie chodzi to Na HIBERNIE ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Taka banda, jak to nazywasz, to może jedynie ryby nad wodą wspólnie połowić
![]() Lepiej już polatać samemu, nabić expa, wykręcić niezłe skille, w międzyczasie poznawać ludzi i zacząć sie bawić we wspólne, poważne łowy od 20lvl.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: