|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Mam calą mape odkrtą bo dostalem od kumpla i tak sobie ogladam , a tu patrze że po lewej stronie od carlin na 7 poziomie w dól są dziwne labirynty i jeszcze na 8 .. bardzo mnie to intryguje ponieważ nie ma zewnetrznego wejscia musi być do tego teleport!! Jak ktos zna inne miejca niech tu pisze!
![]() Lisek 8) Edit: Sry , nie zauważyłem gdzie umieszczam temat.
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() "dziwnyh labiryntów" po levej stronie to niewidze, po levej są tylko podziemia Ghoustlandu. Zaś te tereny co opisujesz to mi pasują na Molts ale to niewtym mniejscu co mówisz.
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Edit: Coś się już gubię w tym wszystkim , szkoda że nie można sie zalogować, sprawdziłbym jeszcze raz o co mi chodzi.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Maja racje
![]() Tam jest tylko Ghost Land ..... Ale zeby on mial az tyle poziomf ?? ;/ |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jest to pod Ghostlandem wiecej nie moge powiedziec... (quest spoilling).
|
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Zamykam bo widze ze ludzie powtarzac zaczynaja i schodza z tematu
@autor: Jak chcesz iwecej wiedziec na temat MOTLS(maze of the lost souls) i ghistlandu to uzyj opcji SZUKAJ, bo bylo to juz wczesniej opisywane razem z mapami. @L..i..S..e..K: pierwsze slysze zeby usuneli MOTLS, dobre miejsce do huntowania tam bylo. Teraz jest tam bramka od 30lvl zeby sie low levele nie paletaly i czasem drogi nie blokowaly. |
![]() |