|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zawsze mam ten sam problem-czy mogę iść już na danego potwora z takim i takim lvl.
Teraz mam 4 lvl braukej mi 100exp do 5. Gdzie mogę iść z 4 lvl oprócz ratów? Poszłam na bugi..no cóż był duuuży respawn zginełam... Hmmm nie wiem..las? ?( |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() no wiesz..zalezy jaki masz eq i skille,skoro zginelas na bugah no to ci radze tak do 5 levelu na ratach pod all de (pod sklepem)albo na wężach..
_____________ ja na rooku od 3 levelu chodze na bugi pod All D ?( e |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Takich teamtow byly 100 .... 1000.... 1 000 000 .... :/
A ty w dodatku jestes na rooku ;/ nie rob sobie jaj ;/ Ja bym zamkonol ten tamt |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() oh WYBACZ ale jestem nowa i nie przeczytałam całego forum.
Co z tego że jestem na rooku? dla twojej wiadomości mam już 6 lvl i brakuje mi 500exp do 7. Jak chcesz to zamknij sobie temat. ![]() Innym dzieki za pomoc, problem sie rozmawiazl-chodze na orki,minoski,miski itd ![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Więc witaj na forum.
Mogłabyś pójść na spidery i poison spidery (czasem moze byc niebezpiecznie dlatego kup life fluidy). I poprzeglądaj forum, duzo na ten temat znajdziesz. I (coprawda mi to wisi bo z natury spokojny jestem ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() to wiesz poszukaj trolli albo nie wiem szczurow wilkow moze wezy
#7 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() #$@% ile tych temtow juz bylo? Ktos jest w stanie to zliczyc?
Czlowieku masz jak BYK TEMAT. Wlasnie po to zostal zrobiony zeby tam pytac o takie rzeczy. ![]() |
![]() |