|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() bylem dzis na minosach moim sorcem i zdobylem chyba z 7 chain armorow...
ale one mi sie nie chca wyslac!!! chce je wyslac do ab dendriel bo tam sie drozej sprzedaje ale mi sie nie chca wyslac!!! kontrolowalem duzo razy czy dobrze napisalem i bylo dobrze!!! czy musze w tym miesice mieszkac??? nie sadze bo juz wysylalem tam i nie mieszkalem...
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Nie, nie musisz w danym miescie mieszkac.
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Upewnij się, że próbujesz wysłać nowy, nie używany parcel (NIE "stamped parcel"). Upewnij się, że w środku parcela znajduje się label. Upewnij się, że na labelu jest napisane coś w stylu:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() No to sprawdź jeszcze raz -.- Ab'Dendriel, może pisałeś inaczej i czy parcel zostawał na skrzynce czy wchodził do skrzynki, ale potem wieść o nim zaginęła?
PS. Niektórzy piszą info w parcelu tak: [nick] [miasto] [kilka linijek w dół i tu jakiś tekst w stylu "kasa dla ciebie"] Może tak robisz? Bo ja tak kiedyś napisłem i wysłało, ale za kolejnym razem nie chciałó to przestałem, pisać tego "dodatku". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Świat: Aurea
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() a może masz zły parcel (używany)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() napewno nie bo wszystko sprawdzalem bardzo duzo razy!!!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co n skrzynce lezy jakas rzecz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() może nie przechodziłeś z jedenj linijki do drugiej za pomocą entera... nie wiem czy to cos daje ale jak mi sie nei chce wyslac to pisze jeszcze raz
Nick - enter - miasto
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Sprawdź czy na mailboxie nie leży Blubbery (jagoda). To jest w zasadzie niewidoczne, a uniemożliwia wysłanie parcela.
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() zgaduję:
a z jakiej skrzynki korzystasz? może tej tylko dla ludzi którzy wykonali postman quest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() z tego co wiem to nie ma skrzynek tylko dla tych co wykonali tego questa sa miejsca ze skrzynkami dla tych osob ale jezeli ma dostep do danej skrzynki to nie ma przeszkody(jezlei wszystko co napisal jest poprawne)zeby dana paczke, list wyslac
ale glowy bym za to nie dal ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Iława
|
![]() chyba znam problem pewnie zamiast " Ab'Dendriel " piszesz " Ab`Dendriel " chodzi mi o "górny" przecinek pomiędzy wyrazami, chodzi o to aby używać tego przecinka który jest koło klawisza enter, a nie tego co jest pod klawiszem esc, mam nadzieje że pomogłem
------ Edit by Gremlin Albo to albo wcisneles spacje po imieniu lub nazwie miasta - NIE mozna uzywac spacji na koncu linijki wypelniajac tag. Ostatnio edytowany przez Gremlin - 20-10-2004 o 06:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() powiem tak sytuacji moze byc kilka juz sie sam przekonalem
1 mozesz uzywac zuzytego parcela ( chociaz to juz wszyscy powiedzieli ) 2 mozesz uzywac labela ktorego znalazles i tylko wykasowales nick i reszte i napisales swoje sam mialem taka sytuacje mialem juz kilka razy tzn wpakowalem label ktory nie byl dodany do parcela 3 mogles w jakims miescie kupic parcele i wyslac je do innego miasta kolejnym parcelem i niestety one tez sa traktowane jako zuzyte ( w ten sposob stracielm 5 parceli ) mimo tego ze nie maja podpisu stamped parcel 4 jak wspominano wczesniej lezy blue berry to klada noobki ktore chca krasc parcele 5 nie wiem co jest 6 jak chcesz sprawdzic czy masz dobrego parcela kup 2 i sprobuj nim wyslac Mam nadzieje ze rozjasnilem troche sytuacje POZDRO MISHELL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() LUDZIE W BILECIKU TRZEBA PISAĆ małymi literami
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() a co mi sie wczoraj stalo? jestem w kazzo wyslalem lootbaga do depo no, dalem na skrzynke i poszlo szczesliwy ide do depo zeby caly loot wyjac i co?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mariusz from eternia
Profesja: Druid
Gildia: narazie żadna
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 19/20
Poziom mag.: 34
|
![]() heh Parcele sie robią jak poczta Polska mogą zawsze nie dotrzec
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Outworld
Imię: Jodo Kast
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tempest Templars
Świat: Pandoria
|
![]() moze to glupie, ale czy jest mozliwosc ze depo jest na maxa zapchane itemami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Secret
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() <twoj nick><enter><Ab'Dendriel> (napisal Ab'Dendriel bo tu chcesz chyba wyslac?)
i tak powinno byc jak nie chodzi zrob formata ;D (pytasz sie po co? odpowiedz jest jasna: "nie wiem" ;D)