|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: Stargard
Stan: Aktywny gracz
Imię: Safut
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: 40
![]() |
![]() Kiedys , moj kuzyn dostal ban'a za spamowanie , nie zna Angielskiego wiec postanowilem pomoc mu , i przekonac GM'a ze byl to nie sluszny ban .
Nijaki GM Borceforth Chimera byl na serwerze , ale nie odpowiadal . Postanowilem sprawdzic na www.tibia.com/community... , wpisalem GM Borceforth Chimera - oczywiscie mym oczom ukazala sie lista postaci . Ku memu zdziwieniu 2 postacie byly online : GM Borceforth Chimera Borr Henceforth Stworzylem wiec postac na danym serwerze , i "zostawilem mu wiadomosc" zeby wszedl na chimere i ze mna porozmawial. Oczywiscie nie udalo mi sie wybronic kuzyna ... Zawsze myslalem ze GM'owie to wzory do nasladownia. xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Gildia: Alliance
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() O ile wiem niemozna byc online 2 charami na jednym koncie. Pewnie jakis Bug.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() GMy chyba moga logowac sie kilkoma postaciami naraz ze swojego konta. W OTS jest taka opcja (mozna sie logowac kilkoma postaciami z jednego konta), wiec w tibii tez tak moze byc. W przypadku GMa nie jest to karalne, bo to mu w zadnym stopniu nie pomaga w grze. Co najwyzej pomaga w wykonywaniu wlasnej pracy.
To tylko moje przemyslenia.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napewno to MC uzywa do robienia runek, skilowania afk knighta czy nazbierania rybek...
Trochę logiki.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Gmowie mogą używać mc. Ale nie robią tego ściągając jakieś programy. Po prostu robią skrót do Tibii na puplicie, a w elemencie docelowym dopisują "gamemaster". Na OTS to działa u wszystkich, ale nie bójcie się, jak dopiszecie to i tak się nie zalogujecie ;-)) (w normalnej Tibii ofcorz).
Ostatnio edytowany przez Thero - 25-10-2005 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: woj.mazowieckie
Stan: Niegrający
|
![]() moim zdaniem gmowie moga uzywac mc jesli nikt o tym niewie, bo niepowinni dawac zlego przykladu, a tak pozatym mc jest nielegalne ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: Stargard
Imię: Safut
Świat: Chimera
Poziom: 40
![]() |
![]() Cytuj:
Nie napisalem "GM uzywa mc !!11 Trzeba to zglosic do CipSoftu ! " ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Spójrz na inne posty.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Ludze czy w nie wiecie, że gm może grac na kilku charah i to jest legalne.
|
![]() |