|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: IV Rzeczpospolita:(
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Terielon the Sithmaster
Profesja: Druid
Gildia: Band of Brothers and Sisters
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: rod/22
Poziom mag.: 34
|
![]() Na isle of the kings jest podobno miejsce, gdzie jak sie wejdzie, to zeby wrocic na tibie atrz zaplacic sporo kasy. wie ktoś, gdzie jest to miejsce?
PS a jak zejsc do podziemi(drzwi są zamknięte ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Co do zejscia... ja tam nie wiem czy to przypadkiem nie jest jakis QS :/ Powiem Ci tak, poszukaj na parterze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Topic
Otworzenie tych drzwi to QS. Powiem ci tylko, że pewien brat zszedł do gorbowców i zaginął, a każda pomoc jest potrzebna ![]() Rzeczy, których nie wolno aby nie zapłacić 1 k (od 40 lvl 10 k) -nie zabijać Doga (Psa) -nie otwierać szafek na ołtarzu -nie zabijać monki na górynych piętrach Mam nadzieje, iż pomogłem ![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok, zdobyłem silver key nr: 3350, ale drzwi na dół się nim nie chcą otwoezyć. co robić??? help plz
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Do tego nie potrzebny ŻADEN klucz. Wiem bo mam 4 charami ten quest zrobiony. Posłuchaj mej rady. Pewien brat zszedł do grobowców i przepadł. Może zaoferujesz się pomóc?
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() spoxik, już mi się udało(kolega mi powiedział)
![]() PS zabiłem psa (zanim przeczytałem posta) i nie musiałem płacić. a klucz już wim, że jest do górnych pięter, gdzie jak wejdę, to muszę pewnie płacić ![]() mógłbyś mi jescze napisać mniej więcej dokładny spis, co jest na -ile, np na -1 skelety, -2 skelety i ghoule(wiem, bo byłem)plis, będę dozgonnie wdzięczny. PS2 a czy jak zejdę na sam dół to znajdę tego brata i dostanę nagrodę? ![]() ![]() PS3 a które to są szafki na ołtarzu? Ostatnio edytowany przez Master Rincewind - 06-11-2005 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poszczególne piętra
-1 (czyli to pierwsze) : Same Skeletony <4> -2 : Ghoul <2>; Skeletony <3> -3 : Ghoul <o5> -4: Demon Skeleton <1>; Stalker <1>; Ghoul <2>; Skeleton <1> -5: Demon Skeleton <2>; Stalker <2>; Ghoul <5> -6: Monk <1>; Demon Skeleton; <8> Ghoul <7>; Stalker <2> -7: Monk <3>; Ghoul <1>; Demon Skeleton <7> Scorpion <3>; Ghost <1>; Witch <1> -6 (po wyjściu z poziomu -7 drugą stroną): Giant Spider <1> Dalej chyba nie trzeba ![]() Dane są te w przybliżeniu więc np. może być 9 DS zamiast 8. Ja trafiłem na takiego respa. (W <> są zawarte ilości z całego piętra, a nie respa) Co do szafek, to te przy schodzach do czytelni.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
|
![]() Kiedys palkiem trenilem na monkach z dobre 5h
![]() ![]() wiec podarujscie sobie monki za same wejscie tam jest oplata ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Te dwa są złe, jestem pewien na 100%. Ale z tym, że jak wejdziesz po schodach do monków to musisz zapłacić grzywnę 1k chyba do 40 lvl'u i 10k powyżej tego 40. No ostatecznie pozostaje teleport ![]() Ostatnio edytowany przez Premm - 09-11-2005 o 09:34. Powód: ... |
|
![]() |