|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() zmniejsz ich rozmiar -.- ... co ty chcesz wkleić ? Plik o rozmiarze 4000x4000 ?! zapisany w PNG z ogromną masą efektów świetlnych (czyt. Specjalnych) ?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Racja... Typek najpewniej zapisal obrazek jako bmp -,- czlowieku co ty masz za ortografie -,-. 2 bledy w nazwie tematu i powtorzone w tresci... ![]() TU ADI OLSZTYN. TYMCZASOWO KORZYSTAM Z TEGO KONTA POKI NIE ODZYSKAM SWOJEGO, KTORE ZOSTALO SHAKOWANE. @down Nie wkrencaj takih waluff, bo podfujnie srobiles dfa takie same blendy. Pzyznalbyz siem chodziasz (czeloffo blendy ortoklakifczne ![]() Ostatnio edytowany przez <<<Kiemi>>> - 03-11-2005 o 14:57. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
|
![]() Pisalem szybko.A fake robie w paincie .
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Uuuuuuuuu to to musi być coś bolesnego... "paincie" ... aż samo słowo zawiera tyle cierpienia, gorzkości i wogóle śmierci... . A co do pisania na szybko, ja sam pisze szybko i jakoś nie robie tylu błędów ! Tym bardziej że nie patrzę się na klawiature WOGÓLE ! Oraz pisze wszystkimi palcami (że tak powiem), mimo to jakoś nie robie 50 błędów ortograficznych w wyrazie " w " . |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie odchodźmy od tematu.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trudno jest zmniejszyc bo wszystko przestawiać dbać o szczegóły :/.Jakis inny pomysł??
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja mam. Poniewasz nie wiesz jak zwienkszyc obrazek powiekrz sobie bióst morze to ci pomosze. Dziekujem panu i dowidzenia.
(błędy ortograficzne celowo ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Umiesz edytowac posty???????
A najlepiej zmniejsz picture albo rapidshare heheh ![]() Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 03-11-2005 o 15:56. |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żarty to nie tu ,a jak nie umiesz czytac tam pisze zmniejszyć.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Twoje posty i nick to jeden wielki żart...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Nie da się wkleić zdjęć powyżej 1024kb za pomocą imageshack albo innego. Nie umiesz po prostu zmniejszyć, żeby weszło?
Pomyśl, ile będzie się nam wczytywały zdjęcia o wielkości 1 MB każde -.- Jak robisz w paincie to w photoshopie je zmień na gif. Ja tak zawsze robię i ładna jest jakość. Chociaż nie widzę, żebyś się posłuchał. Już sobie wyobrażam, jakie zrobisz fake'i ze swoimi buendami oltokraficznymi ![]() No ale nie można zniechęcać. Ostatnio edytowany przez Kuryca - 04-11-2005 o 07:29. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: John Jamel
Profesja: Knight
Gildia: Behemots Lair
Świat: CHIMERA
Poziom: 22
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Masz zdjencie i je dajesz. Jak ono jest male to take bendzie i musisz sobie zwienkszyc!
Jak? Whodzisz w pajnta...