|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angela Dragon
Profesja: Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 29
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Chce isc na Dark Catedre i chcialbym sie zapytac jakie sa tam potwory najslabsze i najlepsze ?? PLX odpiszcie
Chuck Norris po raz 3 doliczył do nieskonczonosci ![]() Chuck Norris umie przenosic prad w wiaderkach Chuck Norris umie dzielić przez zero. I zawsze otrzymuje prawidłowy wynik ![]() Chuck Norris nie umrze. On kopnie w kalendarz. Z półobrotu ![]() Chuck Norris złamał sobie sam nogę. Tylko po to, żeby wygrać paraolimpiadę Chuck Norris był już na Marsie. To, dlatego nie ma tam oznak życia ![]() Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces" ![]() Chuck Norris potrafi założyć hełm na lewą stronę
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zobacz na dzial filmy, bo tam jest jeden piekny pokazujacy cala katedre.
" Zwiedzaj z Cichym-reaktywacja " - ten temat i sciagnij sobie.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak tyś to zrobił że na 21 lvl masz skile 50+/50+ i 3mlvl??
Ale nie radze ci narazie isc zrób skille ok 60 i 4 mlvl i dopiero idz ja przy skilach 52/53 obrywałem i to tęgo chyba że masz jakieś niebiańskie eq. A i jeszcze jedno którym podpisem mam sie sugerować?? Jak nie na ten looknolem to sorry !! Ostatnio edytowany przez dede_14 - 14-10-2005 o 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Profesja: Knight
Miasto: Carlin Server: Solera Level:23 LevelM: 4,2 Skile: 57/59 Best Solo: Orc Beserker Best Team: Giant Spider z czymś takim możesz spokojnie expić na 1 poziomie katedry, ale osobiście radze ci zaraz po zejściu do katedry udać sie w prawo i masz tam kilka jaskiń z rotami, slimami ghulami itd.. za***isty exp dla knightów na niskich poziomach |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle to ja wiem!!
Byłem tam i expie dalej jak gram knightem a na -2 najwięcej jest dark monków , witchów i assasinów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Na 1 poziomie mozesz spokojnie expic. Na tarantule czasem zajrzec tez mozesz
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Ostróda
Imię: Master Ciopek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tajne nie podam :P
Świat: Obsidia
Poziom: 11
Skille: 18/17
Poziom mag.: 13
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quinlan Moonblade
Gildia: Moonblades
![]() |
![]() @up
Mówisz, masz ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Imię: Dark Sniper Yong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fallecimiento
Świat: Guardia
Poziom: 32
Skille: 20/23
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Na -1 jest dobry exp i dla 20, i dla 30 lv, a bardzo łatwo jest - ale na takich skillach raczej z tarczą, co by uhy nie szły przy więcej niż 2-3 ww/banditach - A na -2 nie ma kto zaglądać, dla każdej profesji na każdym lvlu jest tam niebezpiecznie i bardzo szybko się traci uhy, a loot, uhm. Dark monki/monki w sumie nic sensownego nie sypią, witche bez komentarza, assassin czasem sypnie złotem czy leo armem, który jest dość cenny (jeszcze)... No dobra, od biedy duchy często sypią m-stary, ale kto by na nie regularnie huncił?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() Tak jak mówili poprzednicy 1- piętro na luzie, 2- to juz srednio idzie za duzo tego wszyskiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Elitarny Rycerzyk
Gildia: żadna
Świat: Xantera
Poziom: 8
Skille: 18-18
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() ja tam expie eee.. expilem i z wyprawy przynosilem okolo 1,5k w wartości z przedmiotami knightem 25 level i skille 50-48
![]() P.S. na ghulach tam jak pujdziesz w lewo na skrzyzowaniu to tam jest ds!
zacząłem grać w tibie ta gra za bardzo wciąga!!! Ostatnio edytowany przez wojak_paladyn - 17-10-2005 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() ja tam expie dzien w dzien... i powiem tak: na -1 mozesz sobie spokojnie isc... nawet na tarantule, slimy (+ 1 beho), ghoule (uwaga na ds'a... jest na samym koncu). Ale na -2 samemu isc nie radze, no chyba ze masz mnostwo kasy i chcesz ja marnowac na uhy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() Wierzcie lub nie,w katedrze jest niezły exp nawet na wysokim levelu. Polując tak z 5 godzin dziennie wbiłem tam lvle 75-80 w ciągu tygodnia (tylko na poziomie -1 wraz z slimeami,ghulami i tarantulami). Po prostu na takim poziomie jestem w stanie obiec piętro znacznie szybciej uzyskując około 35k exp/h. Loot jest nie najgorszy, wszystko zarabia się "na czysto" bo przez tydzień nie straciłem tam ani jednego uha (bo i na czym).
pozdro Black
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() Powiem tylko jedno: PREMIA
Wystarczy? ![]() A pisać "Leave" nie muszę, jak ktoś przyjdzie to mówi "I'm leaving,bye! Have a good hunt!" (ech ta magia lvl) ![]() ![]()
galeria: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=60785 http://pitchblackyetis.deviantart.com Meine Maschine <3 http://www.dracus.user.icpnet.pl/kornik2.jpg Ostatnio edytowany przez Blacko - 28-10-2005 o 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Podobno szybko tu kasa leci. 20k w 5 sekund. Tak przynajmiej pisała jaki N00b jak grałem swoją rookową postacią i szpanował że ma rycerza na 18 level ze skilami 43/39 na mainie i że jestem debil bo gram na roku. To ja mu pisze że mam postać na manie
na 25 ze skilami 67/67. I odpowiada, że chyba w snach i jak mam to mam mu wysłać 20k na czary dla druida którego robi teraz. Pisze mu że 20k to sporo i że nie jestem fundacją. On pisze że dla jego rycerza na 18 levelu to nic i jak pujdzie na Dark Catedra to zarobi w 5 sekund i że jestem n00b itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
|
![]() Chciał bym sie dowiedzeć na jakim lvl moge iść sorocerem mam 12 mlvl i 13 lvl
EQ: scale armor , brass legi ,clerical mace , dark shield ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Imię: -----
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: for fun guild ;d
Świat: Secura
|
![]() z takim eq i mlvlem to bys tam padl co najwyzej na pierwszym bandicie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Endor Thuvian
Świat: Azura
Poziom: 27
Skille: Trenuję
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dobra cfaniaki !!
Powiedzcie mi czy knightem 28lvl ze skilami 72 axa/70 shielda bede wycinał -1 pietro bez zadnego Uha ?? Bo jak tu widze to nawet skile 50/50 stykna ale cos watpie zeby sie to oplacało. No i ewentualnie czy wytne 2 pietro (te już z UHami) Nara ;] |
![]() |
![]() |