|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2006
|
![]() Witam kupilem na Edron czar Haste, i wypowiadam formulke, juz nie pamietam jaka ale dobra bo pojawiaja sie zielone gwiazdki i chmurka na postaci i zabiera mi 60 many.
Ale jest problem bo ten czar jest na szybkie bieganie przez 60 sek a ja nie zauwazylem zadnej roznicy w szybkosci poruszania sie mojej postaci po rzuceniu tego czaru. Mam 14lvl i 2.5mlvl POMOCY! CZY COS JESZCZE TRZEBA ZROBIC ZEBY TEN CZAR ZACZAL DZIALAC? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Na emeryturze
Imię: Taal Chaft
Profesja: Sorcerer
Gildia: niemam
Świat: Fortera
Poziom: 12
Skille: 14/17
Poziom mag.: 14
|
![]() O ile sie nie myle ten czar przyspiesza o pewien procent. Czyli im masz wyzszy lvl to szybciej chodzisz z tym czarem. Masz zbyt maly lvl zeby odczuc róznice
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Hyh. Czar ten działa. Spojrz czy tam gdzie Ci sie pojawia znak battle masz znaczek haste. Jak masz to działa. Pewnie na takim lvl nie widać dużych zmian
![]() ![]() @up Aff, szybszy ![]() Ostatnio edytowany przez Emok - 09-11-2006 o 19:43. Powód: Aff |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() a predkosc zalezy od lvl czy od skilli?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() dobra dzieki.
Szkoda wiec ze kupowalem ten czar bo narazie uzytku z niego nie mam ![]() Jeszcze jedno pytanie: Jakie m/w skille powinien miec knight przy lvl 14 na serwerze Non-PVP ? Ja mam marne chyba bo 46/46 ![]() Ale troche mnie juz denerwuje ciagle stanie i skillowanie na rotach, chcialbym juz troche pozwiedzac, ale jak natkne sie na cos sredniego to mam po dupsku :/ Pozdro |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, jeśli nie chcesz skillować to idź sobie na darashie na rotki i dobij sobie kilka leveli. Potem skilluj znów do 60, poexp, do 70 itd
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, jak up na Twoim lvl wielkiej różnicy nie widać. A nawiasem na non pvp się strasznie kijowo skilluje więc im wyższe uda Ci się z wielkim trudem wybić tym lepiej dla Ciebie (pvp rulez, ja gram na Lucerze :-)).
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Na non-pvp knightem sie dobrze treni. Gorzej palkiem bo na monku nie można ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nieprawda. Policz sobie: http://erig.net/speed.php |