|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Dla tego teraz apeluje... Polaku... Bądź człowiekiem dla Polaka przynajmniej
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
![]() |
![]() I sprawdza sie to co napisałem w innym teaamcie
![]() Większość polaków to jebane nooby i hamy którym nie można zaufać ![]() Co prawda niektórzy polacy są fajni, ale jest o co 10-15 osoba jaka znam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja jak miałem 40 lvl to jak ktoś miał MISS to ratowałem. Teraz po hacku staram się jak mogę ale nie zawsze wychodzi. Ludzie dąża żeby być wielkim ale niestety ofiarą innym. Ludzie pamiętajcie pomożecie komuś a on pomoże wam.
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() tak niestety jest. ktos ci napisze ze go bija bez powodu itp ty mu pomorzesz a potem okazuje cie ze to wlasnie ten POLAk byl winny i posluzyl sie toba do ratowania swojej wlasnej d upy
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Ja pomagam tylko swoim przyjaciolom, poniewaz pelno noobow ktorzy, jak mowisz Karwa wykorzystuja cie do uratowania wlasnej dupy... No coz... Nic dziwnego ze pelno Polakow noobow skoro w kazdym kraju sa nooby.
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() A z kad oni mogli wiedziec ze on nie PK.? teraz oni sie wycwanili;] wrzuca trupa do wody i spox;] ani widu ani slychu mozna gadac ze miss klick,ale przyznam ze czasami jest to dobijajace jak osadza sie ludzi na niskich lvl o zabicie.Mialam podobna historie...bilam sobie trolle moim malym Druem i mi gosc pod "celownik" wylecial...i zaraz caly tlum PK PK...eh rypane szwedy
![]() Jednak jak osoba wyzszego pokroju ma skulla to nikt nawet nie pisnie. ![]() *Barwuś skabinuj sobie rodzine albo qumple;] nik cie nie tknie ciebie ani twoich qumpli.A jak sie juz zdarzy sie wam Skull to siedziec! jak mysz pod miotla i czekac az zniknie ,a nie do depo sie pchac...;/ You see yourself. You are a sorcerer. You are Public Enemy of the Death Row (Unreal Queen). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
|
![]() |
![]() |