Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-05-2004, 16:28   #1
Barwuś
Użytkownik Forum

Barwuś's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2004

Barwuś ma numer GG 2798261
Domyślny Apel

Płakać mi się chce jak widze jak postępują nasi bracia polacy... Nie rozumie jak polak polaka może zabić... jak polak polaka potrafi okraść Dziś sam miałem nieciekawą przygode... kolega z klasy mial miss clicka no trudno zdarza się... jakis koles go nawalal i krzyczal ze to pk u ratowalem go, zaraz po tym zdarzeniu wywalilo go z gry a postać została z czachą, ja stałem i mówiłem że on nie jest pk itp jeden polak (knight 11lvl) zaczymał się i jakoś tak zaczeliśmy normalnie rozmawiać... w końcu on zaproponował żęby go dojechać oczywiście się nie zgodziłem, za chwile przyszedł następny polak już potężniejszy (32 lvl knight chyba) i zaczoł go bić puścił ogień kolega płonoł ja go uhałem w końcu przemówiłem temu na 32 lvl i zostawił go w spokoju, w tzn międzyczasie ten na 11 lvl zaczoł mnie bić... nic mi nie robił więc byłem cierpliwy i nie zabijałem... w końcu nie wytrzymałem...

Dla tego teraz apeluje... Polaku... Bądź człowiekiem dla Polaka przynajmniej

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-05-2004, 16:43   #2
Blad - Antica
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Blad - Antica ma numer GG 1481150
Domyślny

I sprawdza sie to co napisałem w innym teaamcie
Większość polaków to jebane nooby i hamy którym nie można zaufać trzeba isc na świat gdzie nie ma ani 1 polaka albo mowic ze sie nim nie jest bo mozna za to kiedys nieźle oberwać...
Co prawda niektórzy polacy są fajni, ale jest o co 10-15 osoba jaka znam Jak co do czego dojdzie to NIGDY nie pomorze
Blad - Antica jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2004, 18:35   #3
Sir Patologia
Użytkownik Forum

Sir Patologia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2004

Stan: Na emeryturze
Sir Patologia ma numer GG Na PW może ci podam
Domyślny

Ja jak miałem 40 lvl to jak ktoś miał MISS to ratowałem. Teraz po hacku staram się jak mogę ale nie zawsze wychodzi. Ludzie dąża żeby być wielkim ale niestety ofiarą innym. Ludzie pamiętajcie pomożecie komuś a on pomoże wam.

Filmik o Wieśku mistrzu CS'a

Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę
[REKLAMA ON]
Sir Patologia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2004, 18:43   #4
Karwa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Sir Patologia
Ludzie pamiętajcie pomożecie komuś a on pomoże wam.
ja bym napisal tak. pomozecie komus to macie w*******
tak niestety jest. ktos ci napisze ze go bija bez powodu itp ty mu pomorzesz a potem okazuje cie ze to wlasnie ten POLAk byl winny i posluzyl sie toba do ratowania swojej wlasnej d upy
stary 15-05-2004, 19:15   #5
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Ja pomagam tylko swoim przyjaciolom, poniewaz pelno noobow ktorzy, jak mowisz Karwa wykorzystuja cie do uratowania wlasnej dupy... No coz... Nic dziwnego ze pelno Polakow noobow skoro w kazdym kraju sa nooby.

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2004, 19:28   #6
Asieks
Użytkownik Forum

Asieks's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Asieks ma numer GG 2998491
Domyślny lol...

A z kad oni mogli wiedziec ze on nie PK.? teraz oni sie wycwanili;] wrzuca trupa do wody i spox;] ani widu ani slychu mozna gadac ze miss klick,ale przyznam ze czasami jest to dobijajace jak osadza sie ludzi na niskich lvl o zabicie.Mialam podobna historie...bilam sobie trolle moim malym Druem i mi gosc pod "celownik" wylecial...i zaraz caly tlum PK PK...eh rypane szwedy
Jednak jak osoba wyzszego pokroju ma skulla to nikt nawet nie pisnie. Takie zycie.
*Barwuś skabinuj sobie rodzine albo qumple;] nik cie nie tknie ciebie ani twoich qumpli.A jak sie juz zdarzy sie wam Skull to siedziec! jak mysz pod miotla i czekac az zniknie ,a nie do depo sie pchac...;/

You see yourself. You are a sorcerer. You are Public Enemy of the Death Row (Unreal Queen).
Asieks jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-05-2004, 18:53   #7
Barwuś
Użytkownik Forum

Barwuś's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2004

Barwuś ma numer GG 2798261
Domyślny

Cytuj:
Barwuś skabinuj sobie rodzine albo qumple;] nik cie nie tknie ciebie ani twoich qumpli.A jak sie juz zdarzy sie wam Skull to siedziec! jak mysz pod miotla i czekac az zniknie ,a nie do depo sie pchac...;/
Tak tak ja wiem, gram na dan00bi i grają też znajomi z rl jest nas około 17, ale większość dopiero zaczyna, a w opisana historia zdarzyła się w świątyni obok thais (jak sie na roty idzie) pełno ludzi, a do tego net kumplowi nawa... stracił połączenie, wylogowalo go dopiero po jakis 30 minutach, bo była atakowany jak juz wspomnialem przez polakow :/
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania