Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-01-2006, 19:37   #1
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny [Furora] Pk movie 4,5

Witam,
Nastepne pk tym razem nie jest to pelna nastepna czesc lecz tylko przedsmak poniewaz nieudalo nam sie u***ac duzo osob bo przylecial Gremar pomscic kumpla i musielismy sie szybko ewakuowac xD wiec daje to pod topiciem "czesc 4,5"

Pada 25knight zabity przez trzyosobowa grupe z lvlami 14-18.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4196

O W N 3 D

enjoy & comment plx

P.S. nastepna czesc juz niedlugo czy to wam sie podoba czy nie xD
Łolek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-01-2006, 12:44   #2
chador
Użytkownik Forum

chador's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Filmik ***owy większy lvl u***cie -.- chodź to przekracza wasze możliwości
stary 11-01-2006, 12:59   #3
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

LOl chador misiu porsze powiedz mi jak takimi lvlami mam u***ac h lvla? z takimi skillami takimi lvlami?
Chador skoro jestes taki boss pokaz swoje fragi :>
Łolek jest offline  
stary 11-01-2006, 13:12   #4
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Już mu proponowalem zeby sie pochwalil w poprzednim temacie ale jakos niechce :<... Chador ty pewnie z gfb nietrafiasz w ludzi... I jezeli masz tylko takie posty pisac to wez ty wy*******aj lepiej, szkoda ze cie na rl nieznam... Przeginasz już
Cariel Da'Rose jest offline  
stary 11-01-2006, 17:17   #5
kubus004
Guest

Dumny SPOX filmik

y0 Szymiel team
Fajny filmik. Dobre PVP macie bardzo filmik mi się podoba czekam na następne części xD

stary 11-01-2006, 23:24   #6
chador
Użytkownik Forum

chador's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cariel Da'Rose
Już mu proponowalem zeby sie pochwalil w poprzednim temacie ale jakos niechce :<... Chador ty pewnie z gfb nietrafiasz w ludzi... I jezeli masz tylko takie posty pisac to wez ty wy*******aj lepiej, szkoda ze cie na rl nieznam... Przeginasz już

:< no ... uzywam aimbota ... bo nie umiem trafic z gfb straszne! a może ktoś chce zobaczyć jak nie umiem grać i parawie padłem od Spaawa ?? :/ oto Link: http://rapidshare.de/files/10510699/akcja.rec.html aaaa no tak zapomniałem... to Łolek powinien wystawić film a nie ja bo to był sharowany char i wtedy akurat ja grałem
stary 12-01-2006, 12:35   #7
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Domyślny

Z filmu wynika : Ze Sharowales konto bo to nietwoj acc i sie niewypieraj, 2 ze fartem przezyles bo nieprzelozyl prawdopodobnie broni na miejsce po ice rapierze, mial pare sek zeby cie dobic choćby z gfb bo sie nie uhles... i kiedy pojawil mu sie yellow skull mogles byc przygotowany na to zeby sie uhnąć :S
stary 12-01-2006, 14:01   #8
chador
Użytkownik Forum

chador's Avatar

Domyślny

nooo ciekawe tylko z kim sharowałem :/

Cariel (6-01-2006 19:10)

jestem offical 3 owner

Cariel (6-01-2006 19:13)

bawie sie elvrilem*

jednak ? ;p

btw cariel... no acc w sumie byl moj ;p (wspolny) ale wiesz... pewnie Łooluś cie tak samo wy***ie ;p bo powie ze nie mogl sms wyslac czy cos ... zresztą to normalne u niego ...

Ostatnio edytowany przez chador - 12-01-2006 o 14:42.
chador jest offline  
stary 12-01-2006, 14:58   #9
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

1. sam sie wy***ales
2. niemasz rzadnego 50 mastera ;]
3. to jest topic do filmu a nie do *******enia bzdur sie nie podoba napisz jednego posta i basta a nie msusisz walic co chwile posta ktory NIE DOTYCZY topicu jak cie to podnieca to idz w kont i zwal se konia!

Ostatnio edytowany przez Łolek - 12-01-2006 o 15:01.
Łolek jest offline  
stary 12-01-2006, 15:23   #10
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Domyślny

Chador za to oczernianie.. na rl bym cie za***al.. realy nieznasz mnie dobrze -.-
stary 12-01-2006, 15:38   #11
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Domyślny ahahahah

i jeszcze to ze Maciek (Chador) Na 13lvu Palladin z distem 40, kupil przez alegro 110k i wydal to na bohy, b robe, i bolty/ power bolty. Chodzil w tym eq bez uhow
maciej (3-09-2005 23:03)
ej
maciej (3-09-2005 23:03)
sprzedasz mi jednego UH.... potrzebujeeeeeeeeeeeeeeeeee

Chodzil na dragi z kolega blokerem i bil je z Power bolts N/c (czy to czasem nie waste? zreszta jego sprawa ja tylko udowadniam ze grac nieumie =]

Next jest to ze kupil przez alegro postac i wlozyl w nią eq itp, a po 2 dniach hacked, oczywiscie Maciek niewziął rec keya? rox =]

mam jeszcze pare takich sytacji ale niebede go bardziej poniżać

OWN3D?
stary 12-01-2006, 16:15   #12
chador
Użytkownik Forum

chador's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Chador za to oczernianie.. na rl bym cie za***al.. realy nieznasz mnie dobrze -.-
to nie oczernianie ;p tylko czysta prawda Rozmowa z gg dooobra szkoda czasu tu *******ic ... bo to wy sie ośmieszacie ;p 25 knight ze skilami 64/64? i najs Sharing Ohh... no... ale może za kilka miechów zrobicie 40 lvl :/ nie chce mi sie tu już pisać .. wole iśc poexpić ...

PS. Buhuahauhauahauaha ... po pierwsze ... to co że kupiłem eq? ;/ mialem tylko 10 p boltów i reszte bolty bo chciałem sobie postrzelać a dyst był 5~ więc ... i nie był hack przez rec ... miałem za duzo wirusów ... i jak już coś to zawsze mialem przy sobie 2 bp uh na tym pallku nie znasz prawdy to ****a nie ******* ...Gz gandamira ... do 25 lvl bez IH no potem Łoluś zainwestował w bp :/ Dooooobra już sie nie podniecaj, że sharujesz *******e was ... *******e siuke, *******e ciebie cariel ... jestescie po***ani, nie bede juz tu sie rozpisywał bo mam bardziej interesujace zajecia do roboty niz siedzenie i klócenie sie na forum

btw. życze szybckiego delete za acc sharing ... chodz z takim expieniem to niewiele widac ze sharujecie :< Cu.

Ostatnio edytowany przez chador - 12-01-2006 o 16:20.
chador jest offline  
stary 12-01-2006, 16:45   #13
Cariel Da'Rose
Użytkownik Forum

Domyślny

Wez ty sie macio zatkaj, lepiej mi podaj swoj adress oki?, a siuka cie wy***al bo grac nieumiesz ... niebede sie rozpisywal bo niema sensu udowadniac przed ludzimi ze jestes smieciem i tyle, I jeszcze jak grales tym 40~ msem to slyszalem ze robiles 10% w 2h ciekaw jestem na czym expiles? wastujac hmmy...
n/c i sam sie P i e r d o l =] .

Czekam na twoj adress... Podasz go? (na gg napisz, first mnie odblokuj <lol>)
stary 12-01-2006, 17:44   #14
Marcisz
Użytkownik Forum

Marcisz's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Jestescie zalosni , niemacie co robic ? odklejcie dupy od krzeselka i pobiegajcie sobie albo skonczcie z tibia bo robicie sie od tego nerwowi
stary 12-01-2006, 18:14   #15
Raijin
Użytkownik forum

Raijin's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: W Tibii czy w realu?? :D

Raijin ma numer GG 3954134
Domyślny

śmieszny filmik, mało akcji... ja tam pkuje 4 fun i zabijam low lvli, a nie tak jak wy biegacie 20 min, zeby ubić jakiegoś 25 knighta, który i tak nie ma żadnych itemków ciekawych :/ a tak swoją drogą to chyba nigdy nie widziałem takiego ciecia jak ten ryc, co go dedliście... po co uciekac, jak można stać i dać sie zabić: oto dobre podejście!
Raijin jest offline  
stary 12-01-2006, 19:52   #16
Anis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
Domyślny

@up:
nom ten knight jakis zacofany czy co...
a tak swoja droga mogles krecic dalej przynajmniej bym sie posmial z gremara bo go znam w rl i wiem ze grac nieumie hahaha w trojke byscie mu dali rade, trzeba tylko sprobowac
Anis jest offline  
stary 12-01-2006, 20:53   #17
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

Hah dobrze wiedziec a z tego knighta to mielismy niezla polewe pozniej na poczatku byl trap ze niemogl wyjsc potem se kazdy stanol jak chcial i na*******al bo tan nub i tak dupska nie ruszal xD tylko sie uhal huehueheuehue xP
Łolek jest offline  
stary 13-01-2006, 13:03   #18
chador
Użytkownik Forum

chador's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wez ty sie macio zatkaj, lepiej mi podaj swoj adress oki?, a siuka cie wy***al bo grac nieumiesz ... niebede sie rozpisywal bo niema sensu udowadniac przed ludzimi ze jestes smieciem i tyle, I jeszcze jak grales tym 40~ msem to slyszalem ze robiles 10% w 2h ciekaw jestem na czym expiles? wastujac hmmy...
n/c i sam sie P i e r d o l =] .

Czekam na twoj adress... Podasz go? (na gg napisz, first mnie odblokuj <lol>)
1. sam jestes smieciem
2. olik nie lepszy na tombach był ... za to na larvach w godzine robilem 10k a on ile ? 6k, 7k ?
3. a co moze mi w*******isz? :< tak sie bojee ... jak olik taki wszechwiedzacy to niech ci poda sam... on najleppiej wszystko wie a przecież on mnie nie wy***ał sam odszedłem nagle zmiana zdania co ? ... jak bym nie umiał grać... to by juz mnie dawno wy***ał ... ale jakoś tego nie zrobił ...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania