|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() niby czemu?:> im lepsza grafika tym bedzie ladniej to wygladalo i bardziej przyciagalo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
|
![]() w sumie to masz racje ale rzeki niepowinno byc innej bo tylko to mnie sie tam niepodoba a może prucz grafy wreszcie nowe bronie dla palka zrbia albo nowe Outfity
![]() Ostatnio edytowany przez krzysiek15 - 21-11-2005 o 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wrecz przeciwnie, wielu ludzi nie lubi grafiki ktora teraz jest... Tibia graficznie bedzie lepsza wiec niektorym byc moze przypadnie do gustu.
Tylko te krzaczory by mogli zmienic ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakieś wielie zmany to moze niedbre ale to nie są duże zmiany. Tylko rzeczki i górki
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Profesja: Knight
Gildia: Niemam
Poziom: 27
Skille: 62/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja to bym chcial dżwięki,mnie nawet ta grafa wciaga bo taka lepsza grafa to chwila i sie nudzi,przydalyby sie tez nowe bronie dla knightow np. taka za jakies 12K lepsza od FS ale slabsza od BS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Powinni wg. mnie dac dla palka Puklerz (tarcze majaca gdzies 10-15def) ktora moznaby bylo na rece mocowac. No a problem spirow rozwiazac tak jak sa amullrty gdzie pisze ile ladunkow zostalo ;p
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg mnie jezeli palkom mają sie dalej rozwalac spiry to niech knajtom sie rozwalają miecze/topory ( z umiarem, nikt tu nie mówi o znikającym SCA) Mogły by sie rozwalacbronie treningowe, które maja ponizej 10 atk. A co? Sprawiedliwosc musi byc
![]() ![]() PS Juz sieciesze na mysl o update ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Bez sensu by bylo jak by sie miecze rozwalaly. Mogli by zrobic ze pal moze podniesc zlamanego speara(czy inna zecz do treningu) i naprawiac go za groszowe sprawy. Tylko kamieni nie mozna by bylo naprawiac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co update ludzie sądzą, że Tibia straci swój urok, że będzie mniej ludzi itp.
Więc tu nie ma nic dziwnego.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Poziom: 40+
|
![]() Takie Upgrady sa Super
![]() ![]() Molgi by zrobic taki bardzo wielki update tak za pol roku - rok ze byloby o wiele wiecej miejsc ( nie tylko dla PCCow ;/ ) ale i dla FACCow Wiecej Broni i Innych Przediomtow ( o Wiele Wiecej ![]() ![]() Co do rzeki jest bardzo fajna najbardiej podoba mi sie fala :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Na emeryturze
Imię: Zciulany Luftem
Profesja: Elite Knight
Świat: Inferna
![]() |
![]() update to nei tylko zmiana grafik...
kto słyszał co ma być zmienione w mechanice? ja słyszałem tylko o zmianie party ...
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() ja chcialbym zeby się speary nie łamaly, tylko to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Mogloby byc tak że miecze itp co jakiś czas by trzebalo naprawiac bo jak sie ich nienaprawilo to by a by sie zapsuly do konca to wpdaly by do plecaka i do momentu kiedy by s
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Mogloby byc tak że miecze itp co jakiś czas by trzebalo naprawiac bo jak sie ich nienaprawilo to by a by sie zapsuly do konca to wpdaly by do plecaka i do momentu kiedy by s
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() mogło by byc tak że bronie co jakis czas trzebalo by naprawiać bo inaczej by sie psułyi spadal im atak a jak by sie zepsuły ale można by je napprawić można było
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() jeżeli chodzi o speary to cipsoft raczej ich niezmieni ale jest sposub na trenowanie palkiem ale tego juz wam niemoge powiedzieć bo sam nim jestem i puzniej bym miał durze problemy ze zdobyciem tego [tego sie napewno nie kupuje w sklepie]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |