|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Najpierw ostrzeżenie (ktore pewnie i tak zachęci, ale ok) - Jeśli macie poniżej 15 lat, lepiej sobie darujcie - Ostrzegałem
Polecam zaczynanie od 6stki... Wymagana niezła znajomość angielskiego. http://fat-pie.com/salad6.htm Dalej http://fat-pie.com/salad.htm http://fat-pie.com/salad2.htm http://fat-pie.com/salad3.htm http://fat-pie.com/salad4.htm http://fat-pie.com/salad5.htm Ogólnie jestem pod wrażeniem tego, co chora ludzka psychika jest w stanie wytworzyć. Autor tego jest schizofrenikiem. Aha i oszczędźcie durnych komentarzy typu "ale śmiesznie mówi" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() <cut> <censored> <cut>
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 31-07-2005 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dodam od siebie, ze chociaz spotkałem sie juz z roznymi bardziej wypaczonymi rzeczami (np snuff), jednak to wywołało u mnie dreszcze, nawet w dzień. Jestem pod sporym wrażeniem. Poczułem taki nietypowy rodzaj strachu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Musze przyznać ze filmiki są niessamowite.
Zgadzam się z Dobem - to wytwarza jakiś "inny" rodzaj strachu. Takich rzeczy nie potrafi wykreować "przeciętny" człowiek (nie używam "normalny" bo nie ma pojęcia normalności"). Obejrząłem całe, ale jakoś nie chciałbym się z tym spotykać ponownie, mimo że - są teoretycznie straszniejsze rzeczy. Bo mi sie wydaje że to jest strach "psychiczny" - inny od normalnego, ten wyjątkowo wpływa na umysł. Dlatego tak to działa na ludzi... Przynajmniej mi się tak wydaje
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Już kiedyś oglądalem te filmiki. One są chore. Rzeczywiście wytwarzają specyficzny strach. Ten czlowiek, który je tworzyl ma chyba nierówno pod sufitem ;P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() schizofremia...osamotnienie....pustka...smutek..st rach..wszechobecne kolory szarosci...wszystko brudne pomazane....ale cudowne w swojej brzydocie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No dobra ... to bylo "troche" dziwne ... na tyle dziwne ze spodobalo mi sie :> chetnie zobaczylbym wiecej odcinkow
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Po tych komentach stwierdzam, że to nic miłego. Dziękuję, postoję.
Czy to coś w stylu Silent Hill (tj. taki strach)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
Świetnie to ująłeś. Ruszające to jest na pewno. Wydaje mi się, że Piter musiał być w ciężkiej depresji żeby coś takiego zrobić; w każdym razzie już dawno temu to widziałem. Wiemy i tak, że połowa forum kompletnie nie zrozumie tego. Mocne Ostatnio edytowany przez Thero - 31-07-2005 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Ten flash zalicza się do "im mniej tym lepiej"
Będe mieć koszmary.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() naprawdę wzbudziło to we mnie jakieś takie dziwne uczucie,
jeszcze ten głos... naprawdę trzeba być 'nieprzeciętnym' żeby coś takiego wymyślić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Calkiem niezle. Chcialbym poznac tworce...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Obejzalem 6 i pierwsza czesc.
Ostre to jest. I ten glos.. taki spokojny, ale zarazm taki okropny. Ciarki przechodza. Pfff.... Zabieram sie za nastepne.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() oglądałem to wcześniej na www.cda.abc.pl czy jakos tak (uwaga ie wiem czy nie ma juz tam virusa) więc wiecie
![]() Ps. nie wiem czy to bylo www.cda.pl czy www.cda.abc.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: z Warszawy
Stan: Aktywny gracz
Świat: Lunara
|
![]() chore O.o chore o.O nie zdziwil bym sie jak by to byla biografia tworcy O.o
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() O w morde. Niech nikt mi nie proboje wmawiac, że twórca tego jest normalny.
Niby to nie jest straszne, ale ten strach się odczuwa, ale tak jak inni napisali, to jest strach innego rodzaju.
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Brrr...obejrzałem sobie przed chwilą szóstkę bez dźwięku i muszę stwierdzić że efekt jest nieporównywalny - muzyka i głos bohatera biorą główną odpowiedzialność za mroczny klimat tych flashów.
Czuję się po tym dziwnie i jakoś nieswojo =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwne uczucie po tym jest, strach nie jest normalny, tylko taki...niezwykły.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |